Say Yes To The Dress

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 12 februari 2016

 

Say Yes To The Dress

Say Yes To The Dress - Wie heeft er niet (stiekem) wel eens naar gekeken. Meeleven met de zoektocht van ‘brides to be’ en wegdromen bij de prachtige wedding dresses. Sinds 2015 bestaat het merk Say Yes To The Dress (afgekort SYTTD) ook in Europa! Nog niet op televisie, maar wel online! Ontstaan vanuit de wens om de mooiste accessoires voor de bruid bij elkaar te brengen. Of je nu op zoek bent naar bruidsschoenen, lingerie, sieraden of haaraccessoires, je vindt het allemaal op de website bij SYTTD. Met zorg en liefde geselecteerd, speciaal voor jou!

say yes to the dress

 

MAAK JE DROOMJURK COMPLEET

Heb jij “Yes” gezegd tegen “The Dress”? Eén van de eerste stappen op weg naar een perfecte trouwdag is gezet. Je kunt jouw droomjurk compleet maken met de perfecte accessoires; schitterende sieraden, schoenen om mee weg te lopen, sexy of functionele lingerie voor onder je jurk en nog veel meer.

bruids schoenen

 

KIMONO'S EN BADJASSEN

Wist je dat SYTTD ook een online shop heeft? In de webshop kun je op zoek naar de allermooiste items. Onlangs is een prachtige collectie kimono’s en badjassen toegevoegd. Daarmee kun je de dag beginnen in stijl! Er is er zelfs één voor de bridesmaid of girl of honour.

kimono's en badjassen

 

PARTY DRESSES

Naast accessoires voor de bruid is er ook een mooie collectie Party & Cocktail, vol met party dresses en sieraden.

maid of honor

 

Lovely juwels 

De collectie sieraden is uniek en gedeeltelijk zelfs speciaal voor Say Yes To The Dress ontworpen in Amerika. Gezocht wordt naar een ruime keuze in Hip, Classy en Fancy zodat er voor iedereen wat wils is, wat jouw stijl ook is!

 

trouw sieraden

 

ONLINE BESTELLEN

Zoveel moois bij elkaar, maakt kiezen soms lastig. Je kunt gelukkig altijd vragen om een stijladvies. Bij vragen krijg je vlot antwoord per e-mail of telefoon en de informatie is duidelijk en uitgebreid. Bestellen is heel eenvoudig en als je voor drie uur besteld hebt, wordt het dezelfde dag nog afgeleverd. Dat is fijn want je wilt natuurlijk niet te lang wachten! En dan.. de aflevering! Het voelt alsof je een cadeautje uitpakt, als je je bestelling open maakt. De verpakking alleen is al een plaatje en het geheel is met heel veel zorg ingepakt.

 

Nieuwsgierig naar de laatste trends? Of wil je graag als eerste weten welke pareltjes van sieraden Say Yes To The Dress aan de collectie heeft toegevoegd? Via Instagram wordt je geïnspireerd en op de hoogte gehouden van de nieuwste items.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,3 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN