De 10 meest gelezen blogs in 2016 op Trouwplannen 

Monic Arts
Monic Arts 30 december 2016
'

2016 is voorbij gevlogen! Ook in dit jaar zijn er weer veel leuke blogs online gekomen. Wij hopen dat we jullie allemaal hebben kunnen inspireren en op nieuwe ideeën hebben kunnen brengen voor de bruiloft!

Wij hebben de tien meest gelezen blogs voor jullie op een rijtje gezet! Nog niet gelezen? Haal er snel je inspiratie uit! 

1. Aan welke hand draag jij je trouwring?

Dit is de vraag die de meeste bruidsparen zichzelf afvragen. In deze blog geven wij antwoord op deze vraag! Waar kies jij voor, links of rechts? 

  
 
ring  

2 Top 10 openingsdans liedjes

Bij de openingsdans hoort natuurlijk muziek. Maar welk liedje kies je hier nou voor? Wij zetten in deze blog de top 10 openingsdans liedjes voor jullie op een rijtje!
 

   we

 
 
 
 
 

3 Draaiboek voor jullie bruiloft

Een draaiboek is super handig! Hiermee heb je altijd een overzicht van wat er wanneer gaat gebeuren. Maar wat zet je allemaal in het draaiboek? Wij vertellen het je hier! 
 

   wiwer

 
 

4. Something old, something new, something borrowed, something blue

Wat houdt deze traditie in? Hoe kan je het toevoegen aan je bruiloft? Wij helpen jullie in deze blog op weg om deze eeuwen oude traditie op een hippe manier toe te passen!

 

something old
 
 

 5. Love and Marriage in beeld

Het seizoen 2016-2017 van Love and Marriage staat voor verandering. Na 24 jaar is het concept aangepast en zijn wij op zoek gegaan naar passende locaties. Een van de nieuwe locaties is Expo Haarlemmermeer. In deze blog delen wij de mooiste foto's van de editie in Expo Haarlemmermeer. 

 

len m
 
 

 6. Je eigen trouwbelofte schrijven

Hoe romantisch is het om op de bruiloft jullie eigen trouwgelofte voor te lezen!  Jij en je verloofde vertellen elkaar waarom je zo van de ander houdt, waarom jullie zo goed bij elkaar passen en wat je voor de ander gaat betekenen in jullie huwelijk. Lees hier meer over het maken van je eigen trouwbelofte. 

 
belofte
 
 

7. Jullie getuigen.. alle ins en outs

Je beseft het misschien niet helemaal, maar jullie getuigen gaan een super belangrijke rol spelen op jullie trouwdag. Om jullie goed voor te bereiden op de keuze voor jullie getuigen, vertellen wij jullie alle ins en outs over de rol van de getuigen. Lees het hier. 

 

getuigen
 

 

 8. Taken van de ceremoniemeester

Het is een hele eer dat je gevraagd bent als ceremoniemeester maar ook een grote verantwoordelijkheid. Nog niet echt een beeld van wat je taken zijn of wil je gewoon zorgen dat je niks vergeten bent? Lees hier de taken van de ceremoniemeester. 

 

cereomie
 
 

9. Ondertrouw

Het lijkt geen belangrijk of bijzonder moment maar dat is het zeker! Want gaan jullie niet in ondertrouw, kunnen jullie ook niet trouwen. Wij vertellen je hier alles wat je moet weten over de ondertrouw!

 

ondertrouw
 
 

 10. Etiket wijnfles zelf maken 

Het is leuk om zelf etiketten te maken voor wijnflessen. Dit kan je natuurlijk ook heel leuk toepassen op jullie bruiloft, maakt het lekker persoonlijk! Inspiratie nodig? Je vind het hier! 


bottle
 

'

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,6 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN