10 redenen voor een kleine bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 8 oktober 2015

Hoe meer zielen hoe meer vreugd…  Hmmm nee niet voor iedereen! Sommige  vinden de gedachten dat ze een kleine bruiloft hebben heerlijk. Wij geven je 10 redenen waarom je voor een kleine bruiloft kan kiezen.

kleine bruiloft

 

1. Je wilt de mooiste dag van je leven alleen maar delen met alleen échte dierbaren en niet met vage kennissen en verre bekende.

2. Je voelt je een stuk relaxter op je trouwdag omdat je alleen maar mensen om je heen hebt die je lief hebt en waar je je thuis bij voelt.

3. Het scheelt erg veel geld.

4. Je kunt écht uitpakken! Omdat je bespaart op het aantal gasten heb je geld over voor andere aspecten.

5. Je kunt makkelijker een trouwlocatie kiezen, niets is te klein voor jullie. Daarnaast is het ook makkelijker om zelf een trouwlocatie te creëren zoals bijvoorbeeld je ouderlijkhuis of in je eigen tuin.

intieme bruiloft

 

6. Wil jij een echte diy bruiloft? Dan is een kleine bruiloft ideaal! Het is heel leuk om alles zelf te maken maar als je dat voor 200 gasten moet doen is de lol er zo af.

7. Je hebt meer tijd voor je vrienden om dat je minder mensen aandacht hoeft te geven.

8. Je kan, als je dat wilt, je gasten echt betrekken bij je bruiloft. Bijvoorbeeld bij het samenstellen van de muzieklijst of de menukaart... Dit is bij een grote bruiloft bijna onmogelijk.

9. Je hebt een bruiloft die mensen zich langer zullen herinneren omdat ze zich écht uniek voelde omdat ze mochten komen.

10. Je hoeft je niet schuldig te voelen als je je baas, buurvrouw of oud tante niet uitnodigt. Iedereen snapt dat als je zegt dat je een intieme bruiloft houdt dit alleen voor familie en echte vrienden is. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,2 / 5 gebaseerd op 53 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN