2Suit

Wim Sonneveldlaan 8 | 1948 AE | Beverwijk | 06-84811558 | info@2suit.nl | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Ron van der Palm

2Suit

Heeft u al nagedacht over uw pak?

Op de mooiste dag van uw leven wilt u strak-in-pak voor de dag komen. U wilt geen concessies doen. Alles kan en alles mag!

RUIME KEUZE

Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment kwaliteitsstoffen voor de juiste uitstraling van uw trouwpak. Het zelf uitkiezen van de voering, de knopen en andere details zorgen voor een uniek eindresultaat. Om uw pak te personaliseren kunt u zelfs een tekst aan de binnenzijde laten borduren, bijvoorbeeld de trouwdatum of naam van uw geliefde. Met het concept van 2suit heeft u een betaalbaar pak met een perfecte pasvorm in een mooie kwaliteit!

TRAVELING TAILOR

De periode vóór uw huwelijk is vaak hectisch en druk. 2suit komt daarom als reizende kleermaker bij u thuis of op locatie. Dit kan op elk gewenst moment, zelfs 's-avonds of in het weekend. Hoe prettig is het om ontspannen in uw eigen omgeving uw trouwpak samen te stellen? Wij nemen de tijd voor u!

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Tijdens de eerste afspraak bespreken we uw wensen en worden de stoffen en details uitgekozen. Daarna worden uw maten op traditionele wijze opgemeten door onze maatspecialist. Na 6 tot 8 weken is uw pak vervaardigd in ons atelier en maken we een vervolgafspraak voor het afpassen. De laatste puntjes worden op de ‘i’ gezet en u bent klaar voor de grote dag!

Ga naar onze www.maatpakkenspecialist.nl, kijk hoe wij te werk gaan en maak een afspraak.

We staan voor kwaliteit, service en gemak.

Ons motto is 2suit YOU.....!

Wat vinden anderen van 2Suit?

2Suit heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN