5 ideeën voor een ‘rustige’ vrijgezellenfeest

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 9 juni 2014

Vrijgezellenfeesten staan er om bekend dat je overdag opdrachten of activiteiten gaat doen en 's avonds helemaal los gaan in een club of kroeg... Maar misschien is dit niets voor jou en zie je hierdoor een beetje op tegen je vrijgezellenfeest… Geen zorgen! Wij zetten 5 leuke ideeën op een rijtje voor een rustig vrijgezellenfeest.

 

Weekendje/Nachtje weg

Ga met je vriendinnen een nachtje of weekendje weg.  Heel leuk is om gewoon lekker de tentjes in te pakken, hout mee te nemen voor het kampvuur (vergeet ook de marshmallows niet…) en een flesje wijn voor een bescheidde glaasje bij het vuur. Een ander leuk idee ipv tentjes is kamperen in oude Volkswagen busjes. 

rustig vrijgezellenfeest

 

Film avondje

Een filmavondje saai? Nee hoor! Verbouw je woonkamer zoals je dat vroeger deed met slaapfeestjes; meubels aan de kant, allemaal matrassen en dekentjes op de grond, bank popcorn of chips op schoot en laat Hugh Grant maar verschijnen! Is het lekker weer? Ga dan lekker buiten film kijken. Regel een beamer, span een groot wit doek (bijvoorbeeld een laken), kleed de tuin leuk aan met kussens en fakkels en klaar! 

filmavond vrijgezellenfeest

 

Dagje naar de spa

Welke vrouw houdt en niet van, je heerlijk laten verwennen in een  spa. Lekker in de sauna, een baantje trekken in het zwembad, een gezichtsbehandeling en een heerlijke massage. Hmmm…. 

vrijgezellenfeest

 

Tapas avond

Ga lekker met z’n alle koken! Dit kan bij iemand thuis maar ook bij een professionele kookstudio. In duo’s maken jullie lekkere tapas gerechten en smullen maar!

koken vrijgezellenfeest

 

Dagje naar het strand

Ga een dagje genieten met je vriendinnen op het strand. Eerst even lekker zonnen en natuurlijk op tijd afkoelen in de zee. Vergeet vooral ook niet de relaxte stoelen, parasol, beach tennis rackets, volleybal en de koelbox vol lekkere hapjes en drankjes. ’s Avonds sluit je de avond af met een kampvuurtje, muziekje (en dansje) en een heerlijke BBQ. 

vrijgezellenfeest strand

 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

2,8 / 5 gebaseerd op 9 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN