online RSVP, programma, cadeautips en meer"> online RSVP, programma, cadeautips en meer">

5 redenen om een bruiloft website te maken

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 19 oktober 2020

5 redenen om een bruiloft website te maken

5 REDENEN OM EEN BRUILOFT WEBSITE TE MAKEN

Een website voor jullie bruiloft. Dat klinkt misschien als een kostbaar extraatje voor een bruiloft die sowieso al heel duur is. Maar dat is dus niet het geval! Je hoeft namelijk geen dure webdesigner in te huren, een toffe bruiloft website maak je gewoon zelf. Met Weddamo!

1. HET IS SUPERLEUK (en makkelijk!)

Samen lekker creatief doen, oude foto’s opzoeken en jullie gezamenlijke geschiedenis vertalen naar een How we met-tijdlijn. Een cadeaulijst samenstellen, de belangrijkste personen van de trouwdag toevoegen en het programma opstellen. Het werkt allemaal zo eenvoudig en het mooie van Weddamo: het maakt bijna niet uit wat je ermee doet, het blijft er heel mooi uitzien. Je krijgt echt een toffe, moderne website.
5 redenen om een bruiloft website te maken

 

2. SUPERHANDIG VOOR JE GASTEN

Jullie gasten hebben altijd alle praktische informatie bij de hand. Zo weten ze altijd precies waar en wanneer ze verwacht worden. Daarnaast is het ook erg handig dat jullie jezelf even kunnen voorstellen aan gasten die één van jullie nog niet kent, collega’s bijvoorbeeld.

3. HOUD JE UITNODIGING CLEAN EN BESPAAR OP DRUKKOSTEN

Wanneer je de uitnodiging maakt, wil je daar graag zoveel mogelijk informatie op zetten. Het programma, locatie, cadeautip, noem maar op. Een trouwkaart komt dan al snel bomvol te staan. En dan komt er nog een kaartje bij voor de RSVP, inclusief retourenvelop, het beruchte A4’tje van de ceremoniemeester en nog wat praktische informatie met bijvoorbeeld de bezienswaardigheden en slaapplekken in de omgeving. Met een website is dit niet nodig: je zet gewoon de URL van de website op de kaart en voegt verder alleen de noodzakelijke informatie toe. Je kaart blijft mooi clean en je bent geen geld kwijt aan extra drukwerk.

5 redenen om een bruiloft website te maken

 

4. SNEL COMMUNICEREN MET JE GASTEN

Zijn er last-minute wijzigingen in het programma, de locatie of is er andere informatie die je toch graag nog even deelt? Met een eigen website doe je dit snel, eenvoudig en kosteloos. Bijzonder handig in een tijd waarin een persconferentie van de MinPres je trouwdag helemaal op de schop kan gooien.

5. GRIP OP JE GASTENLIJST MET ONLINE RSVP

Het is fijn om te weten hoeveel gasten er op de bruiloft komen. Natuurlijk kun je de term RSVP op je kaart vermelden, maar de ervaring leert dat dit massaal genegeerd wordt. Een online RSVP is dan veel laagdrempeliger: gasten hoeven alleen een klein formuliertje in te vullen en klaar! In je Weddamo-trouwsite worden deze inzendingen allemaal bijgehouden en jij ziet precies wie er komen en bij welke gebeurtenissen zij aanwezig zijn. Je kunt ze natuurlijk ook direct vragen naar bijvoorbeeld hun dieetwensen of favoriete dansnummertje.

OVER WEDDAMO

Weddamo is een plek waar iedereen een eigen bruiloft website kan maken. Met slechts een paar klikken ben je al up and running. Iedere website krijgt een unieke URL die altijd eindigt op ‘gaantrouwen.nl’, maar je kunt eventueel ook een eigen domeinnaam registreren en deze koppelen aan de website. Als je de website hebt aangemaakt, kun je hem eenvoudig bewerken via de mooie editor. Kies uit verschillende designs en voeg alle informatie toe die je maar kwijt wilt.

Weddamo beschikt over veel handige functies. Zo kun je de website afschermen met een wachtwoord. Je kunt zelfs verschillende wachtwoorden toekennen aan verschillende groepen. Zo geef je bijvoorbeeld daggasten een ander wachtwoord dan de avondgasten. Je kunt dan heel specifiek aangeven welke informatie de verschillende groepen te zien krijgen.

Er is nog veel meer om te vertellen, maar beter ontdek je dat gewoon zelf:

Een bruiloft website maken

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN