6 bewegingen die je moet kunnen maken in je trouwjurk

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 7 juli 2015

Je hebt dé trouwjurk gevonden… En hoe zit de trouwjurk? Waarschijnlijk fantastisch anders zou je er niet zo verliefd op zijn. Maar op je trouwdag zijn er een aantal bewegingen die je gegarandeerd gaat maken en ook dan moet de trouwjurk fantastisch voelen. Het is dan ook erg belangrijk dat je deze bewegingen test in de bruidsmodezaak zodat je zeker weet dat dit de perfecte trouwjurk voor jou is.

 

Gooi je armen in de lucht

Nu zie ik je denken, wanneer gooi ik op mijn bruiloft mijn armen in de lucht? Nou wat dacht je van tijdens het dansen of als je je vriendinnetje een enthousiaste knuffel geeft? Of als je met je kersverse man gaat dansen? Zeker met een strapless trouwjurk is dit goed om even te testen. Blijft de trouwjurk goed zitten? Als je dit gaat testen is het wel belangrijk dat je wel het ondergoed draagt wat je ook op je trouwdag draagt.

bewegen in trouwjurk

 

Zitten

Vooral strakke jurken kunnen niet fijn zijn om in te zitten. En zeker tijdens de zitmomenten (je ceremonie en het diner) zijn de ogen op jou gericht… Dan wil je er natuurlijk wel comfortabel bijzitten. Test dit ook even in de bruidsmodezaak.

 

Rondlopen

Als je een stukje met je trouwjurk aan gaat lopen, voel je past echt hoe de trouwjurk zit. Is de jurk niet te zwaar? Doet hij nergens pijn? En natuurlijk; kan je er makkelijk in rondlopen?

 

Klim op een stoel

Hu? Dat ga ik toch niet doen op mijn trouwdag! Dat klopt, als weet je het natuurlijk maar nooit... Nee, de reden waarom je dit moet testen is in verband met de fotoshoot. Misschien heb jij wel prachtige voorbeeld trouwfoto’s gezien waarvoor je ergens op moet klimmen en deze wil jij graag namaken. Dan moet dit wel kunnen. 

bewegingen in trouwjurk

 

Dansen

Jij weet als geen ander hoe je zelf danst. Waarschijnlijk lukt het ‘rustig’ dansen nog wel in je trouwjurk maar kan je ook los gaan op jouw favoriete nummer? Nou hoef je van ons niet je favoriete nummer in de bruidsmodezaak op te zetten en jouw dansmoves te showen maar je kunt dit ook testen door een keer te springen, door je knieën te gaan en met je bovenlijf te bewegen.

 

Plassen

Eén ding is zeker; je gaat een keer naar de toilet moeten op je trouwdag, in je trouwjurk! Bespreek in de bruidsmodezaak hoe je dit het beste met deze trouwjurk kunt aanpakken en oefen dit ook even, uiteraard hoeft dit niet op een echte toilet. 

trouwjurk passen

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,2 / 5 gebaseerd op 77 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN