6 items die je niet mag vergeten op huwelijksreis

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 21 november 2017

Ondanks dat we allemaal enorm uitkijken naar de huwelijksreis, is het toch het onderdeel van de bruiloft wat de meeste bruidsparen tot het laatste moment uitstellen. “We boeken wel een last minute na de bruiloft” horen we ontzettend vaak.

Natuurlijk pak jij je koffer voor een groot deel op dezelfde manier in als je voor een normale vakantie zou doen, maar wij zouden zeker aanraden om nieuwe, speciale items toe te voegen. Het is namelijk geen normale vakantie, maar een honeymoon en ook die heb je maar één keer in je leven! Naast de basics, zouden wij ook zeker de volgende items inpakken:

Speciale outfits om naar de diners te dragen

Je hoeft geen compleet nieuwe garderobe aan te schaffen, maar met een aantal nieuwe items kun je al compleet nieuwe looks maken. Hoe heerlijk is het om je lekker op te dossen voor je kersverse man?

Speciale lingerie

Deze heb je misschien al aangeschaft voor de huwelijksnacht, maar verras je hubby op de huwelijksreis ook met iets speciaals. 100% dat hij het zal waarderen!

Het parfum dat je op je bruiloft droeg

Deze staat bij jou waarschijnlijk altijd bekend als jouw bruiloftsparfum. Maak de herinnering uitgebreider! Draag hem ook tijdens jouw wittebroodsweken en op je honeymoon. Zorg voor een lichte, frisse geur!

huwelijksreis inpakken

De playlist van het feest

Heb je voor het feest een bepaalde band ingeschakeld? Of een top DJ? Vraag of zij een playlist hebben (of kunnen samenstellen) na de bruiloft en zorg dat je hier toegang tot hebt op je huwelijksreis. ’s Avonds onder het genot van een drankje en een hapje in de hotelkamer nog lekker samen uit je plaat gaan, why not? Het is jullie feestje!

Boeken en magazines

Tijdens je huwelijksreis ben je niet alleen maar verliefd naar elkaar aan het kijken, af en toe is er vast tijd voor een goed boek of heerlijk magazine. Neem een stapel mee, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je partner. Dit kan ook een leuk cadeautje zijn, heeft hij laatst een boek genoemd die hij graag zou willen hebben? Of favoriete magazines? Koop deze voor hem en geef het in het vliegtuig.

Witte bikini / badpak

We love this! Droeg jij op je bruiloft een witte jurk? Laat ook op huwelijksreis zien dat jij de bruid bent met een mooie witte bikini of badpak. Waarschijnlijk ziet niemand daaraan dat jij net getrouwd bent, maar als jij en je partner het maar weten.

Tip! Kijk ook eens naar Azië als bestemming

Stiekem zijn wij groot fan van een huwelijksreis in Azië. Het is zo veelzijdig en divers! Backpacken door Thailand, op avontuur in Indonesië, met je blote billen op het strand in de Malediven. In Azië kan het allemaal! Klinkt dit nu ook als een fantastische bestemming voor jullie, maar heb je geen idee hoe je de meest ideale trip samenstelt? Check dan eens Namasté Reizen. Zij zijn specialist in reizen op maat in Azië. 

Nog meer inspiratie voor huwelijksreizen opdoen? Kijk eens in onze categorie huwelijksreizen!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,8 / 5 gebaseerd op 28 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN