8 bedrijven voor je trouwmuziek

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 7 december 2016
'

Bij een spetterend feest hoort natuurlijk een dj of band die de muziek verzorgt. Maar weten jullie waar je moet zoeken? Wij zijn op zoek gegaan naar bedrijven die ervoor zorgen dat jullie samen met alle gasten een onvergetelijk feest beleven en nog lang over na zullen praten. We stellen ze graag aan jullie voor. 

 

Sound4All

Sound4all werkt alleen met allround bruiloft dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben in de bruiloft branche. Juist deze ervaring is nodig om goed in te kunnen spelen op de gasten. De muziek wordt helemaal naar wens ingevuld. Je kan helemaal zelf bepalen wat er wel en niet gedraaid mag worden op jullie huwelijksfeest. Wat betreft de openingsdans is er veel mogelijk. Of je nu goed kan dansen of niet, Sound4All helpt je graag om de avond leuk te openen. Er zijn vele mogelijkheden, ook al ben je geen held in dansen. Bekijk de website voor meer informatie.  

Bruiloft DJ 

Diyo 

Met meer dan 100 boekingen per jaar is Diyo een veelgevraagde dj voor bruiloften. Hij snapt als geen ander dat je met de juiste muziek, jong en oud, op de dansvloer kunt krijgen. Met jullie muzikale voorkeuren gaat Diyo aan de slag om te zorgen dat iedereen lekker kan swingen op herkenbare up-tempo muziek. Muziek van de jaren ’70 tot de hedendaagse top 40! Lekker in de mix en zonder onderbrekingen. Diyo begeleidt jullie graag persoonlijk door de verschillende mogelijkheden tijdens het feest en zal op jullie trouwdag persoonlijk de muziek verzorgen! Bekijk de website voor meer informatie.

Bruiloft DJ 

Tropical Birds

Tropical Birds is al meer dan 35 jaar een begrip in de muziekwereld. Zij verzorgen licht en geluid op bruiloften. Het grote assortiment van Tropical Birds zorgt ervoor dat zij voor al jullie wensen de juiste muziek kunnen verzorgen. Of het nu gaat om Pop, Rock’n Roll, Dance (classics), Jazz, Latin, Nederlandstalig, R&B, Disco, Trance, House, Reggae, Techno, Hard Rock, alles is aanwezig om aan jullie wensen te kunnen voldoen! Tropical Birds is voor groot en klein, uw wens is wat bij ons vooraan staat! Bekijk de website voor meer informatie. 

Bruiloft DJ 

Soundmasters

Jullie gaan binnenkort trouwen en willen natuurlijk een perfect huwelijksfeest! Een feest waar nog lang over gesproken wordt, een die je nooit meer zult vergeten! Met zo’n 150 bruiloften per jaar (meer dan 1750 totaal) is Soundmasters een van de meest geboekte Bruiloft DJ’s van Noord Nederland en door hun ervaring, kwaliteit en de sfeervolle shows worden ze door diverse feest & trouwlocaties aanbevolen! Bekijk de website voor meer informatie.

Bruiloft DJ 

The Differences

De trouwdag moet de mooiste dag uit jullie leven worden. Muziek speelt hierbij een grote rol. The Differences gaan met jullie in gesprek om te bespreken welke muziek jullie heel graag willen horen en welke muziek beslist niet gedraaid mag worden tijdens die ene belangrijke dag. Wist je dat zij ook leuke extra's kunnen verzorgen zoals, een fotozuil? Bekijk de website voor meer informatie.

Bruiloft DJ 

HabbEvents

HabbEvents heeft zich door de jaren heen enorm ontwikkeld op het gebied van bruiloften en trouwerijen. In de tuin of op locatie binnen; De mogelijkheden zijn onbeperkt. Mede dankzij de HabbEvents sfeerconcepten en de persoonlijke afstemming zorgt HabbEvents voor een unieke bruiloft waar jullie en alle gasten nog lang van zullen nagenieten. Bekijk de website voor meer informatie.

Bruiloft DJ 

Ambitious DJ Concepts

Geen enkele bruiloft is hetzelfde. Gelukkig niet! Het is jullie dag en daarbij hoort jullie muziek. Elk bruidspaar heeft een ‘ons liedje’ en bij dat liedje horen vaak nog heel veel andere liedjes. Het komt voor dat bruid en bruidegom ieder een hele lijst met favoriete nummers voor ons heeft. Met de jarenlange ervaring van Ambitious DJ Concepts weten zij dat ieder feest krijgt waar het recht op heeft. En wat er ook wordt gedraaid, het gebeurt altijd met de liefde voor de muziek. Bekijk de website voor meer informatie.

Bruiloft DJ 

Allround Bruiloft DJ

Of je nu een DJ zoekt die rustig op de achtergrond tijdens een borrel draait, of een DJ zoekt die absoluut jullie feest op z'n kop zet, de Allround bruiloft DJ zorgt ervoor dat de muziek de sfeer op jullie bruiloft compleet maakt en dat jullie gasten nog lang zullen napraten over jullie bruiloft. Bekijk de website voor meer informatie.

Bruiloft DJ

'

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,2 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN