A taste of Italy Weddings

Norbertijnenlaan 5 | 2408 KC | Alphen Aan Den Rijn | 06-28782920 | info@atasteofitalyweddings.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Nienke Burgerman

A taste of Italy Weddings

Droom je van een Italiaanse bruiloft (met alle gasten aan lange tafels in een olijfboomgaard bijvoorbeeld) maar kun je praktisch gezien niet zo ver weg (vanwege de hoeveelheid gasten, de kosten of wellicht de taalbarrière)?

Gooi je Italiaanse droom dan niet meteen overboord, want dankzij Nienke Burgerman van A taste of Italy Weddings kun je ook in Nederland genieten van een Italiaanse bruiloft, waarbij je echt het gevoel hebt in Italië in het huwelijksbootje te stappen.

A taste of Italy Weddings is weddingplanner en eventbureau ineen. Nienke ontzorgt en organiseert samen met het bruidspaar een dag of misschien zelfs een weekend in Italiaanse stijl, naar dan gewoon in Nederland.

Nienke: ‘Door onze expertise en het grote netwerk dat we hebben opgebouwd, bestaande uit leveranciers die allemaal dezelfde passie delen voor Italièˆ, kunnen wij deze unieke Italiaanse bruiloft helemaal in stijl organiseren.

Omdat wij voor de bruidsparen al veel hebben uitgezocht en beschikken over de mooiste en meest idyllische locaties, zijn we onderscheidend als het gaat om het la dolce vita-concept voor je Italiaanse bruiloft dicht(er) bij huis.

Of je nu een rustieke Toscaanse bruiloft voor ogen hebt of liever een luxe huwelijk, samen zoeken we naar de Italiaanse stijl of Italiaanse invloeden die het beste passen bij jouw wensen.

Mede dankzij de warme zomers in Nederland bieden we zo een goed en duurzaam alternatief voor een bruiloft in Italië. Via de website van A taste of Italy Weddings kun je alvast inspiratie opdoen!’

Wat vinden anderen van A taste of Italy Weddings?

A taste of Italy Weddings heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN