Valentijnsdag aanzoek 

Monic Arts
Monic Arts 11 februari 2017
'

Het is bijna Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar. Sommige mensen vinden het een té commerciële dag geworden. Natuurlijk is dat ook wel een beetje zo, maar diep van binnen hoopt iedereen op deze dag toch wel verrast te worden door zijn/ haar geliefde. Niet te vergeten dat 14 februari ook dé dag is om je geheime liefde te laten weten wat je van hem/ haar vindt. Dit kan anoniem, maar het stoerste is toch wel om gewoon je eigen naam erbij te vermelden.

 

aanzoek stad

Het is erg leuk om te zien dat er drie periodes zijn in het jaar dat veel mensen ten huwelijk worden gevraagd. Dat zijn namelijk:

* Valentijnsdag - zo wordt deze dag toch heel erg speciaal en het feit dat hij/ zij al weken in zijn hoofd een plan aan het smeden is voor het aanzoek is wel heel schattig!
* Zomervakantie - ja, een wit strand met zonsondergang geeft óók mannen de kriebels en is echt wel romantisch
* Kerstdagen - de romantische kaarsen, kerstlichtjes, gezelligheid met vrienden en familie is vaak de reden om het aanzoek te doen. Alle belangrijkste mensen zijn erbij.


Inspiratie aanzoek 

Omdat het bijna Valentijnsdag is hebben wij de meest romantische aanzoek foto’s opgezocht om de vlinders in je buik nog meer te laten kriebelen óf voor nog wat last minute inspiratie natuurlijk.

Proposal Valentijnn

aanzoek tentaanzoekaanzoekaanzoekaanzoekaanzoekaanzoekaanzoek

Tips voor het aanzoek

Wij vrouwen weten natuurlijk als geen ander waar wij van dromen bij ons huwelijksaanzoek én natuurlijk helpen wij jullie mannen daar maar al te graag mee. Stiekem hopen alle vrouwen zich dat de man zich aan de volgende punten houdt (ook al zeggen ze van niet..)

* Laat door iemand stiekem foto’s maken
* Zorg dat het een grote verrassing is
* Vraag toestemming aan de ouders
* Zeg heel zijn/ haar naam tijdens je aanzoek (dat maakt het extra spannend, want doe je waarschijnlijk nooit)
* Ja ja, hier komt ie -> zak op één knie

Opzoek naar nog meer originele ideeën om je geliefde ten huwelijk te vragen? In deze blog geven we nog meer inspiratie voor een romantisch huwelijksaanzoek. 

 

'

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN