Abel. Grand cafe restaurant

Albrandswaardsedijk 196 | 3172 XB | Poortugaal | 010-5011500 | info@abel-trouwen.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Paula, Marjanne & Melany

Abel. Grand cafe restaurant

Bij Abel. kunnen wij de gehele bruiloft verzorgen. Net buiten Rotterdam kunnen jullie de bruiloft toch landelijk vieren! Gelegen tussen Rhoon en Poortugaal is Abel. een ideale locatie en gemakkelijk bereikbaar.

Eerst in ons knusse Restaurant, de intieme Serre of onze bijzondere Koepel de ceremonie houden, om vervolgens met familie en vrienden de bruidstaart aan te snijden onder het genot van een glaasje bubbels.

Aansluitend kunnen jullie tijdens de receptie het glas heffen op de nieuwe verbintenis. Tijdens de receptie verzorgen wij verschillende hapjes om de lekkere trek te stillen.

Wanneer de grotere trek toeslaat, springen wij ook graag in! Wij hebben diverse dinersuggesties voor jullie, zoals bijvoorbeeld een geserveerd menu of een groot buffet. Ook kunnen wij voor u een barbecue verzorgen (met of zonder kok) en bieden wij de mogelijkheid van Shared Dining.

Na het diner is het natuurlijk tijd voor een spetterend (thema) feest. Abel. leent zich uitermate goed voor een (thema) bruiloftsfeest dankzij haar mooie omgeving en het gebruik van de grote terrassen. Tijdens het feest kunnen wij verschillende drankjes en hapjes verzorgen, of we kunnen jullie de hele organisatie uit handen nemen. Wij kunnen bijvoorbeeld een DJ of band verzorgen, of laten Oestermeiden langskomen die op jullie feest rondlopen en rauwe oesters openen voor de gasten. En wat dacht je van een lekkere zak frites met mayo aan het einde van de avond?

Bij Abel. zijn de mogelijkheden eindeloos! De verschillende ruimtes hebben elk hun eigen sfeer en mogelijkheden; De Club. voor grote gezelschappen vanaf 80 personen. Voor grotere gezelschappen uit te breiden met de Boardroom en Salond. De Koepel voor de huwelijksvoltrekking en het taart & toostmoment .

Wij bespreken graag jullie wensen, zodat wij jullie mooiste dag tot in de puntjes kunnen verzorgen.
Naast bovenstaande mogelijkheden is het ook mogelijk om een catering of vrijgezellenfeest te verzorgen!

Wat vinden anderen van Abel. Grand cafe restaurant?

Abel. Grand cafe restaurant heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN