De acht leukste fotohokjes 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 23 december 2016

Een leuk aandenken van de bruiloft voor jullie gasten? Of wat dacht je van een gastenboek gevuld met de leukste en grappigste foto's gemaakt van jullie vrienden en familie?

Een fotohokje op je bruiloft is niet meer weg te denken. We zien dat het steeds vaker voorkomt en dat de leukste bedrijven zich hierin ontwikkelen. speciaal voor jullie zijn wij op zoek gegaan naar de leukste fotohokjes van Nederland en hebben deze voor je op een rijtje gezet. 

Boooth

De locatie, het eten, de gasten, de muziek en natuurlijk de jurk zijn allemaal belangrijke onderdelen van jouw bruiloft. Echter mag het fotohokje van Boooth niet ontbreken om jullie feest onvergetelijk te maken. Customize de fotostrip met jullie eigen logo voor een nóg leuker resultaat.  

Boooth

 

Fotobusje.nl

Hoe leuk is dit?! Heb je een buitenbruiloft en zoek je nog nét dat ene bijzondere element om de dag compleet te maken? Kijk eens op de website van Fotobusje en ontdek wat zij voor jullie kunnen betekenen. 

fotobusje.nl

 

Maak een foto

Iedereen vindt het leuk om foto's te maken! Maak een Foto heeft het ouderwetse fotohokje in een volledig nieuw en modern jasje gestoken. Met de photobooth van Maak een Foto wordt het maken van foto's op je bruiloft nog leuker! 

Maak een foto

 

Lach je lens

Het fotohokje van Lach je Lens valt meteen op! Het uiterlijk van het fotohokje van Lach je Lens kan helemaal aangepast worden, op deze manier sluit hij mooi aan bij de aankleding en het thema van jullie bruiloft! Een ander groot voordeel is dat de fotostrips meteen dubbel geprint worden, een voor jullie en een voor de gasten. Hoe leuk is het om zelf alle fotostrips te bewaren als aandenken aan jullie bruiloft, maar ook de gasten deze foto's voor altijd kunnen bewaren?   

Lach je lens

 

Magikwatzeggen.nl

De foto- en videozuil is een origineel digitaal gastenboek waar uw gasten een foto of video mee kunnen maken. Uw gasten kiezen zelf het moment van inspreken, waardoor er zeer spontane filmpjes ontstaan. Van het begin tot het eind van de dag hebben de gasten de mogelijkheid een bericht of foto achter te laten bij de videopaal.

Magikwatzeggen.nl

  

Say Cheese on Wheels

Say Cheese on Wheels is perfect voor een bruiloft. Geweldig om de gasten te vermaken of tussen het dansen door. Super handig dat je ook nog eens twee printjes krijgt één voor het gastenboek en een voor de gasten. Zo heb je een blijvende herinnering aan de mooiste dag van je leven.

Say Cheese on Wheels

 

Fotohokje.nl

De gasten van je bruiloft krijgen de foto’s uit het Fotohokje direct geprint in de hand. Een compleet gepersonaliseerd kader, een leuk aandenken voor later dus. Jullie als bruidspaar kunnen altijd blijven genieten van de kiekjes die er gemaakt zijn, omdat alle foto's opgeslagen worden op een usb stick! Super leuk om er een collage van te maken. 

Fotohokje.nl

 

 

Feestbooth

Het fotohokje van Feestbooth is een modern vormgegeven hokje. Om ervoor te zorgen dat het in elke ruimte goed past kun je de achtergrond aanpassen naar eigen stijl. Jullie eigen naam en datum op het strookje of wil je het nog even iets anders. Feestbooth helpt jullie graag om ervoor te zorgen dat jullie gasten de leukste foto's maken! 

Feestbooth

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,8 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN