AIM your WEDDING

Vlasweel 48 | 4844 TH | Terheijden | 06-34627065 | aimyourwedding@gmail.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Sabrina

AIM your WEDDING

Lieve, stoere bruid,

Leuk elkaar hier te ontmoeten!

Je bent je aan het oriënteren voor jullie bruiloft en zoekt naar iets speciaals neem ik aan.

Een stola, bolero of omslagdoek is het net niet voor jou en je bent wel nieuwsgierig naar een customized jasje.

Aan de hand van jullie lovestory kan ik vertellen wat mogelijk is en geloof mij er is veel mogelijk!

Jouw wensen worden uitgebreid doorgesproken, schetsen of een digitaal ontwerp worden gemaakt en het hele proces kan je volgen. Vaak worden hele persoonlijke dingen van beide partners gecombineerd tot een mooi samenhangend design. Met een ruime ervaring en beschikkend over verschillende technieken maak ik graag van jouw toegestuurde jasje een prachtige, stoere eyecatcher! Handig voor een frissere dag, het buitenfeest, maar zeker ook voor de geweldig originele indruk die je maakt! Dit geheim delen wij samen tot aan jouw trouwdag!

Jouw jasje kan je daarna nog lang doordragen want de verf of inkt is watervast en kan tegen een stootje. Met deze kwaliteit, het verfijnde artwork, oog voor detail en het meedenken ben je verzekerd van een prachtige of stoere verschijning!

Let’s customize together!

Geldt ook voor gepersonaliseerde kimono en andere kleding.

Wil je weten wat mogelijk is? Super!

Stuur mij dan een berichtje op aimyourwedding@gmail.com of bel mij op 06-34627065. Wil je je verder oriënteren neem dan een kijkje op mijn website: www.aimyourwedding.com. Instagram @aim_your_wedding en Pinterest.

Creatieve groet,
Sabrina

Wat vinden anderen van AIM your WEDDING?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Aim Your Wedding: 5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)
24-10-2021
Cristina schrijft het volgende:
Ik kwam per toeval Aim Your Wedding tegen en wat ben ik blij dat het niet té laat was. Ik heb toen meteen een berichtje gestuurd met de vraag of het niet te laat zou zijn om een jasje te bestellen.. het was april en we trouwden in augustus en het was gelukkig niet te laat. De communicatie was geweldig: snel én persoonlijk. Ik heb enkele dagen over nagedacht welk jasje ik zou willen en ik ging voor de duurste versie: je gaat maar één keer trouwen dus doe het maar luxe 😉 één maand voor de grote dag kreeg ik mijn jasje:: zó mooi ingepakt! Ik zal hierover niet te veel vertellen, anders hebben de toekomstige bruiden geen wow moment meer. Maar je kon zien dat Sabrina álles met veel passie doet! Lieve Sabrina, bij deze nogmaals heel erg bedankt voor mijn mooie herinnering!!!
- Geen. Alles was perfect!
+ Je krijgt een uniek jasje voor dé dag! En het beste is: je kan het jasje ook daarna nog aantrekken. Zo heb je iets wat je telkens nog steeds kunt gebruiken ook ná de grote dag!
24-10-2021
Cristina schrijft het volgende:
Ik kwam per toeval Aim Your Wedding tegen en wat ben ik blij dat het niet té laat was. Ik heb toen meteen een berichtje gestuurd met de vraag of het niet te laat zou zijn om een jasje te bestellen.. het was april en we trouwden in augustus en het was gelukkig niet te laat. De communicatie was geweldig: snel én persoonlijk. Ik heb enkele dagen over nagedacht welk jasje ik zou willen en ik ging voor de duurste versie: je gaat maar één keer trouwen dus doe het maar luxe 😉 één maand voor de grote dag kreeg ik mijn jasje:: zó mooi ingepakt! Ik zal hierover niet te veel vertellen, anders hebben de toekomstige bruiden geen wow moment meer. Maar je kon zien dat Sabrina álles met veel passie doet! Lieve Sabrina, bij deze nogmaals heel erg bedankt voor mijn mooie herinnering!!!
- Geen. Alles was perfect!
+ Je krijgt een uniek jasje voor dé dag! En het beste is: je kan het jasje ook daarna nog aantrekken. Zo heb je iets wat je telkens nog steeds kunt gebruiken ook ná de grote dag!


Meer informatie aanvragen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN