AIM your WEDDING customized jasjes, schoenen, hoeden en kimono's

| | Nederland | 06-34627065 | aimyourwedding@gmail.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Sabrina Adriaansen

AIM your WEDDING customized jasjes, schoenen, hoeden en kimono's

Lieve, stoere bruid,

Leuk elkaar hier te ontmoeten!
Je bent je aan het oriënteren voor jullie bruiloft en zoekt naar iets speciaals neem ik aan.

Een stola, bolero of omslagdoek is het net niet voor jou en je bent wel nieuwsgierig naar een customized jasje. Sabrina van AIM your WEDDING creëert een uniek jasje, kimono, hoed of zelfs een paar schoenen, helemaal naar jouw wens. Aan de hand van jullie lovestory kan ik vertellen wat mogelijk is en geloof mij er is veel mogelijk!

Jouw wensen worden uitgebreid doorgesproken, schetsen of een digitaal ontwerp worden gemaakt en het hele proces kan je volgen. Vaak worden hele persoonlijke dingen van beide partners gecombineerd tot een mooi samenhangend design. Met een ruime ervaring en beschikkend over verschillende technieken maak ik graag van jouw toegestuurde jasje een prachtige, stoere eyecatcher! Handig voor een frissere dag, het buitenfeest, maar zeker ook voor de geweldig originele indruk die je maakt! Dit geheim delen wij samen tot aan jouw trouwdag!

Jouw jasje kan je daarna nog lang doordragen want de verf of inkt is watervast en kan tegen een stootje. Met deze kwaliteit, het verfijnde artwork, oog voor detail en het meedenken ben je verzekerd van een prachtige of stoere verschijning!

Let’s customize together!


Voor meer informatie of direct contact:

Stuur mij dan een berichtje op aimyourwedding@gmail.com of bel mij op 06-34627065. Wil jij je verder oriënteren download dan de gratis e-books op www.aimyourwedding.com.
Instagram @aim_your_wedding en Pinterest.

Creatieve groet,
Sabrina

Wat vinden anderen van AIM your WEDDING customized jasjes, schoenen, hoeden en kimono's ?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 4.8
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.6
Klant is koning: 5
Aim Your Wedding: 5 / 5 gebaseerd op 5 stem(men)
2022-03-16
Gerja Spiekman schrijft het volgende:
Heel erg prettig!!
- Geen
+ Heel duidelijk en persoonlijke communicatie en zoo lief dat iets niet standaard was toch is asngepast!! Super fijn en snelle reacties
2022-03-16
Gerdien schrijft het volgende:
Luister goed naar de wensen en levert een prachtig resultaat als een kado af.
- De emails liepen wat langs elkaar heen, maar uiteindelijk is het toch goed gekomen.
+ Prachtige resultaat, snel geregeld en ook snel thuisgestuurd! Het resultaat is wow en het was 1 groot kado om uit te pakken met het papier en de lintjes!
2022-03-11
Leonie schrijft het volgende:
Super!
- Geen
+ Sabrina is super aardig en attent. Ook is ze heel kundig in het schilderen van de jasje! Ze reageert snel en heeft de datum op mijn jasje zelfs 2x aangepast zonder problemen! Als je nog twijfelt, ik zeg doen! Je krijgt er geen spijt van!
2022-03-11
Jose Schilder schrijft het volgende:
onze bruiloft stond voor 15-05-2020 gepland en ik zocht op 1-3-2020 contact. Ze zat eigenlijk al vol maar voor alleen een naam en datum kon ik er nog bij. Helaas moest onze bruiloft vanwege corona uitgesteld worden. Gelijk contact opgenomen en nu door nieuwe datum had ze ook meer tijd om een uitgebreidere beschildering te maken. DIt heeft ze gedaan door een mooie zonnebloem erbij te schilderen. Hier was mijn schoonzusje gek op, die helaas vanwege het coronavirus is overleden. Zo heb ik een ontzettend mooi gecustomeerd jasje gekregen. Ik was er zo blij mee en hij was zo mooi.. Ik heb tijdens de bruiloft heel veel mooie reacties gehad over m'n jasje. Iedereen vond hem zo mooi
- geen!!
+ denkt heel goed met je mee voor het ontwerp
2021-10-24
Cristina schrijft het volgende:
Ik kwam per toeval Aim Your Wedding tegen en wat ben ik blij dat het niet te laat was. Ik heb toen meteen een berichtje gestuurd met de vraag of het niet te laat zou zijn om een jasje te bestellen.. het was april en we trouwden in augustus en het was gelukkig niet te laat. De communicatie was geweldig: snel en persoonlijk. Ik heb enkele dagen over nagedacht welk jasje ik zou willen en ik ging voor de duurste versie: je gaat maar een keer trouwen dus doe het maar luxe. Een maand voor de grote dag kreeg ik mijn jasje:: zo mooi ingepakt! Ik zal hierover niet te veel vertellen, anders hebben de toekomstige bruiden geen wow moment meer. Maar je kon zien dat Sabrina alles met veel passie doet! Lieve Sabrina, bij deze nogmaals heel erg bedankt voor mijn mooie herinnering!!!
- Geen. Alles was perfect!
+ Je krijgt een uniek jasje voor de dag! En het beste is: je kan het jasje ook daarna nog aantrekken. Zo heb je iets wat je telkens nog steeds kunt gebruiken ook na de grote dag!


Wij verkopen o.a.:Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN