AJNEMRA

Koninginnegracht 20 | 2514 AB | Den Haag | 06-20387078 | info@ajnemra.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Kristine Mkrtchian

ajnemra

Over AJNEMRA

Wij beleven binnen Ajnemra de passie in alles wat we doen en voor onze klanten betekent dit een Haute Couture & Prêt-à-Couture outfit voor iedere bijzondere gelegenheid. Of het nou een cocktail party, gala of trouwerij betreft wij ontwerpen de perfecte creatie voor u die past bij het moment.

Ieder jaar creëren we een exclusieve collectie met hoogwaardige materialen. Ieder ontwerp is een uniek project en wordt eenmalig handgemaakt.

Ajnemra hecht veel waarde aan een goede relatie met de klant. Wij ontwerpen graag voor en samen met de klant voor het beste resultaat.

Over de Ontwerpster

Kristine Mkrtchian studeerde in 2004 af als ontwerpster aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem (ArtEZ). Ze heeft altijd veel interesse gehad in Haute Couture, Prêt-à-Couture en hoogwaardige handgemaakte kleding in het algemeen. Een altijd groeiende passie voor het vak en goede klantrecensies hebben er in 2010 toe geleid dat ze haar eigen Haute Couture merk en bedrijf is gestart.

Contact

U kunt met ons altijd een vrijblijvende afspraak maken om al u wensen en creatieve mogelijkheden door te spreken. Ook kunt u ons volgen op één van onze social-media kanalen.

Kantoor / Showroom
Koninginnegracht 20, 2514 AB Den Haag
Bezoek alleen op afspraak.
www.ajnemra.com
info@ajnemra.com
T.: (+31) 620387078

Wat vinden anderen van AJNEMRA?

AJNEMRA heeft nog geen beoordelingen.Wij verkopen o.a.:Maak een afspraak

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN