Albelli fotoboek actie

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 22 november 2013

Zoals jullie misschien weten hebben wij een Albelli fotoboek win-actie gehad. Uit alle inzendingen zijn drie winnaars gekozen. Deze winnaars hebben inmiddels een fantastisch fotoboek gemaakt! Zij delen hieronder hun ervaringen en laten natuurlijk een sneak-preview van het eindresultaat zien!

 

Marcel en Antoinette

Albelli fotoboek

Wat een verrassing, een prachtig album gewonnen van onze mooie dag en dan ook nog helemaal zelf kunnen samenstellen! Ik kende Albelli al van eerdere boeken die ik had gemaakt, maar nu was het zeker een feestje om te maken, terugkijken naar alle momenten van onze dag. Als eerste heb ik de foto’s gesorteerd die we in ons album wilde hebben, dit is het meest handige met het vullen van je album, dit kun je heel makkelijk doen bij het kopje verhaallijn, je ziet dan hoe je album eruit gaat zien, of het chronologisch verloopt. Je gaat daarna per pagina bekijken hoe het staat en ingedeeld is. Je hebt heel veel keuze in randen, kleuren, indelingen. Ik heb gekozen voor een randje eromheen wat elke keer terug komt. Voor de omslag van het album heb ik gekozen voor een foto maar dit kon ook een lederen omslag. Wij gaan genieten van ons boek en trouwplannen.nl en albelli.nl bedankt voor deze actie!

Trouwfotoalbumfotoboek trouwen

 

Frank en Karin

Ik vond het hartstikke leuk om een fotoboek te maken van het aanzoek en een deel van de voorbereidingen van de bruiloft. Hierdoor beleef je het moment nog eens opnieuw. Om een indruk te krijgen van het album heb ik een foto toegevoegd. De website van Albelli is zeer gebruikersvriendelijk, alles wijst zich vanzelf. Het maken van een fotoboek was daarom erg makkelijk. Ook was het prettig dat het fotoboek tussentijds kon worden opgeslagen. Het is best een klus dus zo kun je dat gemakkelijk verdelen over verschillende momenten. Kortom, ik ben zeer tevreden. Het eindresultaat hebben we nog niet gezien, we wachten nog tot het boek in huis is maar ik verwacht dat het erg mooi is geworden! Hartstikke bedankt voor deze leuke actie!

 

Maarten en Lotte

Zodra ik hoorde dat ik het album gewonnen had ben ik gelijk begonnen dit omdat ik uit ervaring weet ik dat het een hoop werk is. Ik ben niet heel goed in fotoboeken etc. maken want ik heb niet heel veel geduld en ik ben vrij perfectionistisch. Het programma is erg makkelijk is gebruik. Je kiest voor het formaat album wat jij wilt en vervolgens kan je je foto's toe gaan voegen. Ik heb er voor gekozen om de foto's er automatisch in te laten plaatsen om ze vervolgens te gaan selecteren. Dit was nog best lastig aangezien ik bijna alle foto's mooi vond. Ik heb gekozen voor een standaard fotokaft. Dit is een linnenkaft. Ook kan je zelf kiezen per pagina wat voor achtergrond je wilt. Ik heb er voor gekozen om de achtergrond op elke pagina licht grijs te maken, maar je kan ook voor patronen etc. kiezen. Het lastigst vond ik om de foto's op gelijke hoogte te krijgen. Dit vind ik zelf niet heel makkelijk gaan. Daarbij heb ik voor de optie van glanzende pagina's gekozen en plat liggend. Daar heb je geen bolling in je pagina's waardoor het mooier door loopt en een geheel wordt. Wel vond ik het zoals verwacht echt een heel karwei en heb ik mezelf een aantal keren echt moeten dwingen om er weer wat tijd in te steken.. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en het resultaat mag er zeker wezen!!

Albelli fototrouwfoto'sfotoalbumtrouwen

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

0 / 5 gebaseerd op 0 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN