Allround Bruiloft DJ Diyo

Baileystraat 4-i | 8013 RV | Zwolle | 06-29304556 | info@diyo.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Bob van Enk

Allround Bruiloft DJ Diyo

Tips voor een knalfeest
De mooiste dag van jullie leven sluiten jullie natuurlijk af met een knalfeest. En omdat je wilt dat iedereen net zo veel geniet als jullie, moeten de muziek en ambiance helemaal perfect zijn. Ik ben Dj Diyo en geef jullie graag mijn tips voor een spetterend bruiloftsfeest.


Live entertainment
Hoe gaaf is het als je naast een dj ook een saxofonist en zangeres op je bruiloft hebt staan! Live entertainment zorgt voor net dat beetje extra aan jullie feest. De kers op de bruidstaart zeg maar. Ik heb zelf al vele bruiloften verzorgt met deze combinatie en het is echt super gaaf. Ik zag ook echt dat de gasten verrast waren en nog meer uit hun dak gingen. Het maakt je feest bijzonder, om nooit te vergeten.
 

Pak uit met licht
Ken je de concerten van The Rolling Stones, U2 of Armin van Buuren? Dan vergeet je nooit meer die spectaculaire lichtshow die ze hebben. Ook voor een bruiloftsfeest geldt dat het meer is dan alleen muziek. De juiste sfeermakers en op maat gemaakte verlichting maakt jullie bruiloftsfeest uniek. Daarom verzorg ik een complete drive-in show, voor wie dit wil. 
Met lichtgevende schuimstokken, lichtgevende armbandjes,  bellenblaasmachine en een verlichte dansvloer. Erg mooi is mijn led verlichte dj-meubel. Deze kan allerlei kleuren aannemen (leuk als je een themabruiloft hebt) en zelfs teksten laten verschijnen. Bijvoorbeeld: ‘Welkom op de bruiloft van Ellen & Peter’.
 

Vergeet oma of opa niet
Jullie gasten variëren waarschijnlijk in leeftijd. Houd daar rekening mee. Wissel moderne nummers af met klassiekers en rustige nummers met up-tempoliedjes. Zo krijgt oma net zo veel zin om te dansen als jullie vrienden. Ik bespreek van tevoren jullie wensen en gastenlijst om zo tot een 'playlist' te komen waarvan iedereen vrolijk wordt. Resultaat: jullie feest is er een waarover nog jaren nagepraat wordt!

 

Zijn jullie op zoek naar een dj die van jullie bruiloftfeest een onvergetelijk dansfeest maakt? Aarzel niet om contact met me op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. 

Waarom DJ Diyo?

* Persoonlijk en prettig contact

* Jarenlange ervaring

* Bijzondere drive-in-show

* Veel extra opties. Van bellenblaasmachine tot saxofonist.

* Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek

* Vaste prijsgarantie

* Een sfeervolle en onvergetelijke avond

* Door andere klanten zeer hoog beoordeeld.

* Keurmerk Trouwen

Wat vinden anderen van Allround Bruiloft DJ Diyo?

Informatie op de website: 4.9
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.9
Klant is koning: 4.9
Allround Bruiloft Dj Diyo: 5 / 5 gebaseerd op 40 stem(men)
2024-06-18
Laurent schrijft het volgende:
We hadden een hele prettige kennismaking met Bob waardoor we ons al snel vertrouwd genoeg voelden om met hem verder te gaan. Aangezien we een hele diverse groep hadden met een mix van jong en oud, maar met name met 2 verschillende culturen, vonden we het wel enorm spannend hoe dit zou uitpakken. Op de avond zelf kwam alles perfect samen waardoor we geen moment spijt hadden van onze keus voor DJ Diyo. Na de bruiloft ook alleen maar positieve ervaringen gehoord over zijn manier van draaien. Ondanks de warmte kreeg hij het toch voor elkaar om de dansvloer de hele avond gevuld te krijgen. Dikke aanrader dus wat ons betreft!
- Geen
+ Persoonlijk contact en inspelen op de behoeftes van alle gasten
2024-02-22
Tjibbe schrijft het volgende:
Een fantastische DJ Bob is een voortreffelijke DJ die ervoor zorgt dat jong en oud danst op de dansvloer. Ik was kritisch op een DJ voor de bruiloft, gezien ik veel bruiloften heb meegemaakt waar de muziek niet fantastisch is — terwijl voor mij persoonlijk het feest een belangrijk element van de bruiloft is. Bruiloften zijn waarschijnlijk voor DJ’s niet eenvoudig — je hebt een breed publiek met jong en oud die je aan het dansen wilt krijgen. Ik ben DJ Diyo op het spoor gekomen via een bruiloft van een vriend van mij, waar ik ceremoniemeester was. DJ Diyo weet als geen ander het publiek perfect aan te voelen en de juiste muziek op het juiste moment te draaien. Bob heeft deze kwaliteiten zowel laten zien op mijn eigen bruiloft, als op de bruiloft waar ik ceremoniemeester was. Het feest was magnifiek! Professioniele service Daarnaast heb ik gemerkt dat DJ Diyo veel ervaring heeft, passie voor zijn werk heeft en zaken niet in het ongewisse laat. DJ Diyo maakt duidelijke afspraken zodat je weet waar je aan toe bent en het bruiloftsfeest op rolletjes loopt. Hij organiseert een intake gesprek en bewaart alle afspraken in een dossier die online is in te zien, zodat je de gemaakte afspraken gemakkelijk kan raadplegen op een later moment. Tijdens het fysieke intakegesprek in Zwolle hebben we ook onze voorkeursmuziekstijlen en ‘lijst met verboden nummers’ doorgegeven. Ook deze keuzes werden vastgelegd in het dossier. Het feit dat het gesprek fysiek is praat wel zo makkelijk en maakt het ook mogelijk om een idee te krijgen van de licht- en geluidshow. Al met al een kundige en zeer goede DJ voor je bruiloft!
- - Geen verbeterpunten
+ - Perfecte muziekkeuze - Duidelijke afspraken en communicatie - Zeer professioneel
2023-09-28
Flora & Wesley Lansink schrijft het volgende:
De samenwerking met Bob verliep vanaf het begin prettig. Alles was voor ons erg duidelijk en hij regelde de rest. De muziek op het feest van onze bruiloft was erg leuk en passend bij ons, onze gasten en het feest. De dansvloer stond de gehele avond vol. Er was een zeer prettige sfeer. Ook de photobooth die we erbij hadden gereserveerd was een groot succes! We zouden niet weten hoe dit beter kan, zeer tevreden!
- Geen
+ Goede samenwerking. Duidelijke communicatie. Passend en goede muziek. Fijne sfeer. Volle dansvloer! Leuke photobooth met goede foto's!
2023-09-25
Suus en JanWillem schrijft het volgende:
Onze ervaring met DJ Diyo is super fijn, goed, vertrouwd en ongedwongen maar serieus in zijn werk als professional. Hij luisterde goed naar onze wensen, gaf advies en was flexibel. DJ Diyo boeken zonder dj-meubel en lightset was ook geen probleem. Kortom, alles is bespreekbaar voor een fantastische avond!
- Geen!
+ Alles is tot in de puntjes georganiseerd. Bob stuurt je heel fijn een herinnering, zodat hij voor jou maar jouw wens kan draaien!
2023-07-08
Fedde & Sanne Pruiksma schrijft het volgende:
Een enorm bekwame DJ die zijn ervaring heel goed weet te benutten. Vooraf enorm duidelijk in de afspraken en heeft keurige mailtjes om je aan het e.e.a. te herinneren. Je bent zelf erg vrij in de keuzes die gemaakt worden en hoe je het wilt hebben, Bob is hier enorm flexibel in. Tijdens onze bruiloft hebben we hem niet zien binnenkomen, maar toen we de feestzaal binnen kwamen was alles top in orde. Het geluid was geweldig, ook in afstemming met de pianist en zangeres die er aan het begin waren, de lichten waren top en zijn muziekkeuze aangevuld met onze playlist kwam voor ons en de gasten geweldig tot leven. Niet eerder hebben wij dusdanig fanatiek 5 uur lang op de dansvloer gestaan. Ook een week na ons mooie feest krijgen wij nog altijd complimenten over de sfeer/muziek en aankleding. We hebben volop genoten.
- We hebben één nummer van onze ´zwarte lijst´ gehoord wat we niet erg vonden omdat alle gasten dit geweldig vonden en helemaal los gingen.
+ alles
2023-06-14
Dagmar Niekel schrijft het volgende:
We hebben genoten van DJ Diyo op onze bruiloft en het feest was de perfecte afsluiting van een mooie dag. We hadden van tevoren een lijst met nummers aangemaakt als suggesties, maar de dj nam de vrijheid hier vanaf te wijken om goed aan te kunnen sluiten bij het publiek. Hij kon het publiek goed lezen en wist precies de goede nummers uit te kiezen. Het was echt een knalfeest en we hebben alleen maar positieve reacties gekregen.
- Geen.
+ Lezen van en inspelen op de reacties van het publiek en zijn muziek hierop aanpassen. Communicatie en behulpzaamheid tijdens de voorbereiding van de bruiloft.
2023-04-24
Eric Nieuwenhuis schrijft het volgende:
Het was een geweldige ervaring Bob heeft ons feest super verzorgd tot in de puntjes!! Echt een aanrader
- geen..Ga zo door
+ afspraken nakomen en goede muziek voor een eerlijke prijs
2023-03-27
Sarah Vlieger schrijft het volgende:
Wat een fantastische dj is Bob! Hij is vriendelijk, open en luistert oprecht naar je wensen. Mijn familie moest erg wennen aan het idee van een dj, maar Bob speelde op onze wensen en verzoeken in en maakte het voor iedereen fantastisch! De gasten konden ook zelf verzoeknummers doorgeven aan Bob. Er lagen viltjes op de tafels waarop het verzoeknummer geschreven kon worden. Wij hadden vanaf het eerste moment meteen een klik en wisten dat wij bij Bob aan het goede adres waren voor een onvergetelijke avond!
- Verbeterpunten? Nou, die heb ik niet gevonden....
+ Luistert oprecht naar wensen
2023-03-06
Feia Edelenbos-van de Bilt schrijft het volgende:
Bob was een toffe dj! Hij heeft voor een mooi feest gezorgd op onze bruiloft. De communicatie verliep goed en hij denkt goed mee over alles! Dankjewel Bob!
- Geen
+ Mooi overzichtelijk!
2022-09-21
Peter en Femke schrijft het volgende:
Geweldige DJ. Maakt er echt een topfeest van!! Een echte aanrader!
- -
+ Goede communicatie, denkt goed mee, weet een feest neer te zetten
2022-06-22
Marjolein schrijft het volgende:
Professioneel, communicatief, zelfstandig - het was 1 groot FEEST!
- Geen, alles was perfect!
+ Goede communicatie! Zelfstandig en professioneel! Bij een nieuw feestje vragen we Bob zeker weer! Wat een fijne vent!
2022-05-31
Kim & Rhodri schrijft het volgende:
DJ Diyo heeft voor een super leuk feest tijdens onze bruiloft gezorgd! De dansvloer was nooit leeg, er werd goed naar onze wensen geluisterd en het was allemaal erg professioneel. Communicatie vooraf was ook prettig, inclusief face to face kennismaking om onze wensen vooraf te bespreken. Zeker een aanrader!
- Niets
+ Professioneel, goed gevoel voor wat er nodig is om de dansvloer vol te houden. Prettige communicatie!
2020-09-06
Joost en Selena schrijft het volgende:
Vanaf het eerste contact met Bob een goed gevoel gehad! Bob is vriendelijk, rustig en heeft merkbaar veel ervaring. Prettige communicatie gehad waarin afspraken helder waren. Door Corona helaas niet kunnen dansen op ons feest, maar toch heeft Bob voor gezellige en sfeervolle muziek gezorgd. Hij proeft goed de sfeer en stemt daar zijn muziekkeuze op af! Erg tevreden!
-
+
2019-08-19
Berry Rogoz schrijft het volgende:
Mede dankzij DJ Diyo hadden we een topfeest!
-
+
2019-07-17
Carlo en Denise schrijft het volgende:
DJ Diyo zorgde voor 1 groot feest van begin tot en met de afsluiter. Fantastische sfeer de hele avond.
-
+
2019-07-17
Samuel & Mirjam schrijft het volgende:
Fantastische DJ die onze bruiloft compleet heeft gemaakt. Deze dj speelt goed in op de mensen die er zijn! Van het eerste contact tot het laatste contact verliep het contact met de DJ soepel, hij reageert snel op mailtjes en is altijd vriendelijk. Hij heeft onze wensen geaccepteerd en ze nagekomen. Niks is voor hem te gek, in de avond kwam er een spontane verkleed actie, de DJ kon hier niet aan ontbreken en deed vrolijk mee. Wij zouden deze DJ bij iedereen aanraden!!
- kan er geen 1 bedenken, we hebben een fantastische avond gehad!
+ -komt afspraken naar -is vriendelijk -speelt in op de mensen -luistert naar je wensen en komt deze na
2019-06-11
Esther schrijft het volgende:
Super dj die goed aanvoelt wat nodog is en ewn goede sfeer neerzet
-
+
2019-05-27
Theo en Annemarie Boer schrijft het volgende:
Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken. Bob ontzettend bedankt!
-
+
2018-10-23
Tristan Schepel schrijft het volgende:
DJ Diyo heeft ons huwelijksfeest perfect begeleid, nog beter dan we verwacht hadden. Hele prettige, enthousiaste en laagdrempelige DJ die zich heel professioneel presenteert in eigen studio en presentatie.
- Kan me niks bedenken.
+ Muziekkeuze en presentatie. Heel professioneel!
2018-09-09
Rianne Kuiters-Broeke schrijft het volgende:
Beste Bob / Dj Diyo, Wat hebben we genoten op onze bruiloft! Je hebt onze feestavond fantastisch ondersteunt met de muziek. Bij het kennismakingsgesprek in Zwolle voelden we ons meteen serieus genomen en tevens van harte welkom. Er is goed naar onze wensen geluisterd en ook de preview van de DJ-set en hoe je te werk gaat, is super! Je weet je klanten te leren kennen en naar hun smaak te bedienen. Op het feest zelf hebben we echt genoten van elk moment! Zowel jong als oud stond op de dansvloer en bleef ook op de dansvloer staan. Er was geen stiltemoment te vinden! Ook het laatste uurtje, waarbij er niet zo heel veel gasten meer waren, maar waar we nog flink hebben doorgefeest, wat geweldig. Je hebt echt naar onze wensen (en die van de gasten) geluisterd en er een topfeest van gemaakt. Achteraf hebben we alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten. We zullen je zeker aanraden!!
-
+ Luistert goed naar je wensen, denkt mee, klantvriendelijk
2018-09-05
Mariette Elling schrijft het volgende:
Prima DJ, waarmee het vooraf goed afspraken maken is. Snelle communicatie. Goede ideen om van onze avond een echt feest te maken. En zo gebeurde het!
-
+ Afspraken maken en nakomen. Snel inschatten juiste sfeer en wensen. Zorgen voor een feestelijke avond met volle dansvloer.
2018-07-13
arie van Buuren schrijft het volgende:
Een professional, die luistert en wensen respecteert, weinig praat en er een feest van maakt.
-
+
2018-07-12
Shanna en Bart Ruitenbeek schrijft het volgende:
Dj Diyo heeft ons feest gemaakt! Een fijne dj met prettige communicatie vooraf, duidelijke informatie voorzieningen en een eerlijke prijs. De dansvloer is van begin tot einde gevuld geweest en we kijken terug op het beste feestje ooit. De Dj booth maakte het helemaal compleet.
- geen verbeterpunten!
+ Volgt je wensen en maakt van je trouwdag echt een groot feest
2018-07-04
W&K schrijft het volgende:
Wat begon met prettige communicatie en duidelijke afspraken eindigde met een fantastische feestavond! Zeer professioneel, maar ook persoonlijk. De muziekkeuze was conform afspraak maar ook prima afgestemd op de gasten en de sfeer van die avond. De saxofonist speelde fantastisch en onze gasten en wijzelf hebben een onvergetelijke avond gehad. Dankjewel!
-
+
2018-05-30
Bruining - van der Haar schrijft het volgende:
direct vanaf de kennismaking was het voor ons helder, Diyo gaat er op onze bruiloft een feest van maken, Hij leek direct te begrijpen welke sfeer we neer wilden zetten en speelde hier op de dag zelf ook goed op in. Toen wij hem op een gegeven moment vroegen van genre te wisselen, deed hij dit zonder problemen en direct bij het volgende nummer. Hij mengt verschillende genres moeiteloos door elkaar, zodat er voor ieder wat wils gedraaid wordt.
- Geen
+ Meedenkend Communicatief Veel kennis van muziek Brede smaak en kennis mbt muziek Kundig - verstaat zijn vak Houdt de dansvloer vol en speelt in op wat er speelt Mooie installatie
2018-05-21
Rodney en Maxime schrijft het volgende:
Op 14 april 2018 zijn wij getrouwd en heeft Bob, DJ Diyo, de muziek verzorgd tijdens ons huwelijksfeest. Het contact van tevoren was goed, en de website waar wij ten alle tijden op konden inloggen om de informatie te bekijken en onze wensen door te geven was super fijn! Bob denkt goed mee en bij vragen werden deze altijd heel snel beantwoord. Onze wensen zijn uitstekend begrepen en we hebben een top avond gehad waar alle gasten ook zeer enthousiast over waren. Naast de muziek hebben wij bij DJ Diyo het videogastenboek gehuurd, wat hilarische filmpjes heeft opgeleverd waar we nog heel lang van kunnen nagenieten. Dj Diyo is absoluut een aanrader!
-
+ Persoonlijke inlog op website. Snelle en professionele communicatie.
2018-03-05
Angela schrijft het volgende:
Wij zijn op 9 september vorig jaar getrouwd en als we nu met onze gasten hier op terug kijken wordt als 1 van de beste punten deze DJ aangehaald. Wat is het door hem een feest geweest die avond! Het persoonlijke contact vooraf, de online omgeving waar je van alles kwijt kan en de connectie met de zaal die avond waren echt fantastisch. Een dikke aanrader!
- Geen
+ Communicatie, inrichting, afstemming met ceremoniemeester
2017-11-05
Nick Mondria schrijft het volgende:
Wij hebben Dj Diyo ervaren als een zeer vakkundige en persoonlijke DJ. Na en minuut of 2 te praten met DJ Diyo wisten wij al meteen dat hij op onze bruiloft kon komen draaien. Hij weet precies waar hij het over heeft en doet er alles aan om aan jouw wensen te voldoen. Zeker met het persoonlijke contact en het direct of dezelfde nog reageren als je vragen hebt is zeer fijn. Ook met alle apparatuur wat hij heeft staan word niks aan het toeval overgelaten. Daarom dat wij DJ Diyo ook de volle 5 sterren geven!
- geen
+ Ervaring - persoonlijke ervaring - hoeveelheid apparatuur
2017-08-31
ria leijten schrijft het volgende:
Topfeest mede dankzij Dj Diyo
-
+ Houd duidelijk rekening met de wensen van de klant. Voelt perfect de stemming aan op de dansvloer
2017-08-08
Aileen & Jan-Willem schrijft het volgende:
Dyio heeft ons feest op 22-7-17 in Resort Land en Zee in Scharendijke tot een onvergetelijk geweldig feest kunnen maken. Door goede comminucatie werd voor beide duidelijk wat voor soort feest we wilden. Door de mix van duitse en nederlandse gasten kwamen verschillende artiesten/muziek samen en bleef de dansvloer vanaf de eerste tot laatste minuut compleet gevuld. Dyio was de perfecte DJ voor onze bruiloft ! En ook voor die van jou !
-
+ Open comminicatie, zeer gastvrij en bereid om mee te denken, luisteren naar de wensen van het bruidspaar, super lichtshow
2017-08-02
JorSteph schrijft het volgende:
Wat een super feest heeft Dj Diyo ervan gemaakt op ons trouwfeest 8 juli 2017 !! De hele avond heeft de dansvloer volgestaan. Werd goed aangevoeld wat er gedraaid moest worden met de wensen van het bruidspaar in gedachte. De communicatie is ook goed je krijgt een snelle en duidelijke reactie en er wordt met je meegedacht. Al met al een professionele Dj met een mooie booth en verlichting. Als je een goed feestje wilt adviseren we zeker Dj Diyo !!
-
+
2017-07-23
Kasper Stoffels schrijft het volgende:
Echt een top DJ. De vloer stond de hele avond vol zonder dat hij er moeite voor deed. Goede communicatie en professionele uitstraling. Helemaal top!
- Geen
+ Goede communicatie, professionele uitstraling, verstand van zaken.
2017-06-20
Tjerk en Maaike Lagrand schrijft het volgende:
Bob is echt een topgozer, die precies aanvoelt hoe je je bruiloft wil en wat het publiek nodig heeft. Hij is zelf erg bescheiden, maar iedereen heeft een geniale avond gehad door hem. Gewoon een uitstekende DJ, zonder gladde praatjes en heel erg duidelijk in de communicatie. Dit wordt een leven lang nagenieten, heerlijk!
- Die zijn er niet
+ Hij laat anderen in de spotlights staan! Reageert supersnel op vragen Is erg duidelijk en secuur
2017-06-07
Thomas & Feline Kuiters schrijft het volgende:
Wat hebben we een top feest gehad. Dit mede door de perfecte muziekkeuze van DJ Diyo. De dansvloer heeft heel de avond vol gestaan, van jong tot oud was er te vinden. Nogmaals Bedankt!!
- Gewoon zo door gaan.
+ Het perfect aanvoelen wat de gasten willen horen. Hierdoor heeft de dansvloer de hele avond vol gestaan.
2017-06-01
daniella&erwin schrijft het volgende:
goed persoonlijk contact en er word heel goed rekening gehouden met onze wensen. deze dj weet er een top feest van te maken!! mochten we weer een x een feestje te vieren hebben zullen we dj diyo zeker weer inschakelen!!
-
+ veel leuke input, de dj geeft goede tips (vb. originele openingsdans) en zorgt ervoor dat de avond een groot feest word! we hebben van onze gasten alleen maar enthousiaste reacties gehad en we hebben zelf een geweldige avond gehad dankzij dj Diyo!
2017-04-11
Wiep Volkering schrijft het volgende:
Een Dj die zijn vak verstaat. Zoek niet verder....met Dj Diyo wordt je feest onvergetelijk. Dus zoek niet verder.....en boek Dj Diyo!!!!!
- Geen
+ Alles
2016-10-09
Rianne van der Wal schrijft het volgende:
Fijne jongeman met duidelijk kennis van muziek en het draaien ervan. We werden professioneel ontvangen in zijn studio en waren direct onder de indruk bij binnenkomst. En het gesprek met Bob bevestigde het gevoel dat we hadden met hem online en bij binnenkomst. Terwijl heerlijk zaten te eten in de zaal beneden, zette hij zijn spullen neer zonder dat we iets doorhadden. Bij binnenkomst in de zaal werden we opnieuw verrast door de verlichting en de muziek die gedraaid werd. Het is een prachtige avond geworden, waar Bob de omlijsting verzorgde. Bij een volgende feestje weten we wie we de muziek laten draaien
- Ik kan er gewoon geen verzinnen!
+ Kan je feest voorzien van een prachtige omlijsting. Staat zelf niet op de voorgrond, jullie zijn het middelpunt! Luistert naar je wensen en kan deze omzetten naar muziek. Kijkt naar je gasten en speelt daarop in.
2016-09-27
Manon Stoker en Rick Mors schrijft het volgende:
Zeer professioneel in communicatie en uitstekend in staat om aan te voelen welke muziek het feest nodig heeft.
- Een 10/10 dus wat ons betreft geen verbeterpunten.
+ Zeer professioneel in communicatie en uitstekend in staat om aan te voelen welke muziek het feest nodig heeft.
2016-09-05
Chantal Eenkhoorn-Bosman schrijft het volgende:
Gewoonweg perfecte DJ! Voor een fantastisch persoonlijk feest moet je hem hebben!
- Geen!
+ Goed gevoel wat er op de dansvloer moet komen. Zingt zelf heerlijk mee! (Geeft een vertrouwd gevoel aan zowel gasten als bruidspaar)
2015-09-14
Bo van den Hoek schrijft het volgende:
25 juli 2015 heeft Bob samen met een geweldige saxofonist en zangeres op onze bruiloft gedraaid, en wat een feestje heeft hij gebouwd, de avond kon niet meer stuk! Vanaf 20.30 tot 01.30 is er aan 1 stuk door gedanst, door jong en oud, op hakken of blote voeten (doordat het met hakken aan niet meer ging), iedereen is los gegaan. Echt een dikke aanrader en Bob --> Super bedankt!!
- - niks
+ - Heel betrouwbaar en regelt echt alles tot in de puntjes - Ijzersterke collega's mbt zang en saxofonist - Voelt de sfeer subliem aan - Maakt er gewoon een feestje van


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN