Allround Bruiloft DJ

Laageinde 58 (Stationsweg 3) | 4191 NS | Geldermalsen | 085-0730174 | boekingen@entertainment-engineers.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Allround Bruiloft DJ

AllroundBruiloftDJ.nl

Om van jullie avond een spectaculair feest te maken vind je bij ons de meest enthousiaste, professionele en betaalbare DJ's voor op jullie bruiloft! Mét of zonder apparatuur, of zelfs een DJ met saxofonist... Het is allemaal mogelijk!

Hebben jullie straks een onvergetelijk bruiloftsfeest waarover jullie gasten nog lang napraten? 

Neem dan nu contact op met AllroundBruiloftDJ.nl.

Wat vinden anderen van Allround Bruiloft DJ?

Informatie op de website: 4.8
Communicatie & afspraken: 4.6
Medewerkers: 4.8
Gastvrij & behulpzaam: 4.9

Collectie & aanbod: 4.8
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.9
Klant is koning: 4.8
Allround Bruiloft Dj: 4.8 / 5 gebaseerd op 31 stem(men)
2021-04-25
Jose schrijft het volgende:
Perfect gedaan door de Dj . Goede muziek Goede uitvoering van wat er gevraagd werd en erg vriendelijk.
-
+
2021-04-25
René en Sigrid schrijft het volgende:
In een woord: geweldig! Stop met zoeken en neem Cas als jullie DJ voor de bruiloft. Zonder hem was het feest echt niet zo compleet geweest. Cas heeft goed begrepen wat onze wensen waren en vooral ook hoe je een feest tot een spetterend feest maakt. Wij vinden dat, maar wij horen ook niets anders dan bijzonder goede reacties van onze gasten terug. Het was een spetterend knalfeest, de juiste muziek, de juiste timing, de energie...we kunnen zo nog wel even doorgaan ;). Top, top, top dus!!!
-
+
2020-01-08
Lianne schrijft het volgende:
Via dit bedrijf hebben wij Joeri geboekt voor onze bruiloft in september. Al bij het kennismakingsgesprek was er een leuke klik en hadden wij het volste vertrouwen dat hij begreep wat onze wensen waren en hij kwam ook erg enthousiast op ons over. Op de avond zelf heeft hij echt een fantastisch feest neergezet! Precies de muziek die wij graag wilden en leuk vinden (en de muziek die wij niet leuk vinden werd netjes weggelaten ;) ).
-
+
2019-12-23
Miranda schrijft het volgende:
We hebben mede door jullie een fantastische avond gehad. DJ Koen en de saxofonist waren echt geweldig! Het feest was precies zoals ik het verwacht had en ik denk nog wel meer dan ik had verwacht. We hebben heel veel positieve reacties gekregen. Jullie telefoonnummer is al meerdere keren door gestuurd dus er zal in de toekomst nog wel een boeking uit voort komen. Jullie allemaal super bedankt. Het was geweldig!!!!!
-
+
2019-07-25
Machteld schrijft het volgende:
Koen heeft voor ons een spetterend bruiloft-feest gedraaid! Onze gasten waren leuk aan het dansen, hij wist prima het ene liedje in een ander over te laten gaan en zelfs na een redelijk lange 'pauze' ivm een quiz en presentaties van onze familie - had hij hierna direct iedereen weer in de feeststemming. De persoonlijke aanpak en het goede contact met Allround Bruiloft DJ konden wij ook echt waarderen. Geen praatjes, maar echt het goede werk! Je weet exact met wie je contact hebt en er wordt ook duidelijk naar de wensen geluisterd. Wij vonden het zeer fijn om met hen samen te werken!
-
+
2019-07-17
Jaap schrijft het volgende:
Persoonlijke en professionele organisatie. Ontzorgde en verzorgde mooi trouwfeest met sympathieke en zeer kundige DJ Joeri Gorter. Zou zowel DJ als Allround Wedding DJ aanbevelen. Dank Koen, Remco en Joeri.
-
+
2019-07-01
Floris en Judith schrijft het volgende:
Wij hebben een geweldig bruiloftsfeest gehad en dat was voor een groot deel te danken aan allround bruiloft dj met dj Remco! De communicatie was erg fijn en de dj wist de sfeer er geweldig in te houden.
-
+
2019-06-07
Olaf Jansen schrijft het volgende:
ooww. Onze grootste nachtmerrie was een lege dansvloer... Maar Allround Bruiloft DJ heeft er voor gezorgd dat het feest vanaf moment een aan was. Ongekend hoe dit onze dag heeft afgesloten en zoveelll appjes van gasten die het feest onvergetelijk vonden. In een woord geweldig. Wat een kwaliteit en een hele dikke 10!
-
+
2019-04-03
Anoniem schrijft het volgende:
Patrick van Allround Bruiloft DJ heeft van onze bruiloft een groots en onvergetelijk feest gemaakt. Zowel wij als onze gasten waren diep onder de indruk.
-
+
2019-01-16
Ina Kreuzer schrijft het volgende:
Wat een fijne service, en behulpzame medewerkers. Mede dankzij AllroundBruiloftDJ is ons feest een ultiem succes geworden. We zijn zeer dankbaar, en zouden ze dan ook aanraden aan iedereen die muziek zoekt voor hun bruiloft.
-
+
2018-11-07
Dimphy schrijft het volgende:
Patrick, Enorm bedankt! Mede dankzij jouw was het een top feest om nooit te vergeten!! We zullen jullie nummer bewaren en zeker aanbevelen aan vrienden en familie! Groetjes, Dimphy en Erwin Smorenburg
-
+
2018-11-07
Fanny schrijft het volgende:
DJ Joeri Gorter heeft de sfeer perfect aangevoeld en samen met de saxefoniste hebben ze er een lekker feestje van gemaakt!
-
+
2018-11-07
Suzanne schrijft het volgende:
Het was een erg prettige ervaring om alles geregeld te krijgen in de aanloop van de grote dag. De dag zelf was top verzorgt, goed optijd en een heerlijke avond gehad met top muziek! Ik zou het iedereen kunnen aanraden!!
-
+
2017-11-13
Frederik & DIanne schrijft het volgende:
Tijdens het overleg via Skype vooraf konden we kennis maken met de DJ en al onze wensen bespreken. Het feestje was gezellig en als de DJ twijfelde of hij een aangevraagde plaat wel kon draaien, vroeg hij dit nog even na. Fijne communicatie en we kijken terug op een gezellig feest waar veel voetjes van de vloer gingen!
-
+
2017-11-13
Anoniem schrijft het volgende:
Totaal geen klachten. Zowel voortraject, als de avond zelf helemaal top. Leuke en spontane DJ, die het zelf ook prima naar zijn zin leek te hebben tijdens ons feest. Heb hem eigenlijk alleen maar lachend achter zijn draaitafels zien staan. Ik kan deze DJ zeker aanbevelen!
-
+
2017-11-13
Koen schrijft het volgende:
Zeer goede prijs, voor een prima bruiloftsfeestje!
-
+
2017-11-13
Daphne schrijft het volgende:
De communicatie met de dj verliep eerst wat moeizaam, met name omdat onze agenda's niet overeen kwamen om een persoonlijke afspraak te maken. Uiteindelijk hebben we besloten om toch alles via de mail te communiceren. Dit verliep beter. Onze dj heeft ons ook goed geholpen bij het samenvoegen van twee liedjes voor de openingsdans. Doordat de communicatie niet helemaal vlekkeloos was verlopen, waren wij zeer positief verrast over de avond zelf! Op de avond zelf voelde hij goed aan welke muziek goed aansloot en de dansvloer is de hele avond gevuld geweest! Wij zouden daarom DJ Anthony zeker wel aanraden :-)
-
+
2017-08-02
Wessel en Marloes schrijft het volgende:
Wat een geweldige service en een top DJ. Danny voelde vanaf het begin al de sfeer goed aan en zorgde dat iedereen de hele avond heeft staan dansen. Wij hadden ook een discovloer bij Allround Bruiloft DJ gehuurd en ook die was top. Alleen al vanwege het feest zouden we het zo volgend jaar nog een keer doen!
-
+
2017-08-01
Jeffrey schrijft het volgende:
Wij hebben afgelopen zaterdag ons huwelijk in Nederland gehad. En ik kan Allround Bruiloft DJ alleen maar aanbevelen! Onze locatie had (achteraf gezien) niet de juiste speakers en onze DJ heeft er met wat test werk een perfecte geluidskwaliteit en volume uit weten te krijgen! Tevens de flow van nummers was buitengewoon. Wij hadden 2 weken ervoor ons huwelijk in de USA (mijn vrouw is amerikaans) en die DJ was 3 keer zo duur en ook 5 keer zo slecht! Dus nogmaals bedankt aan Allround Bruiloft DJ! Je gaat geen betere kwaliteit voor zo een top prijs krijgen!
-
+
2017-07-25
Miriam schrijft het volgende:
Wij hadden Mike, Top DJ. Voelde heel goed aan wat wanneer gedraaid moest worden. Hij viel niet op, wat een pluspunt was, zo konden wij heerlijk door feesten!
-
+
2017-07-18
Dave schrijft het volgende:
De communicatie vooraf verliep soms wat stroef, wat wellicht deels te maken had met wat wisselingen met medewerkers. Dit was dus niet helemaal optimaal. Het gesprek met de DJ vooraf was positief, en ook op de avond zelf was onze ervaring niet anders dan top te noemen. De DJ wist onze wensen perfect te vertalen in een setlist die er uiteindelijk voor zorgde dat er een waar knalfeest ontstond!
-
+
2017-07-18
Pieternel schrijft het volgende:
Wij hebben AllroundDJ voor onze bruiloft ingehuurd. Alles was super geregeld! De muziek was geweldig! Echt naar onze wens! Zeker een aanrader!!
-
+
2017-07-18
Noortje schrijft het volgende:
We hebben het pakket van dj en flitskast genomen voor onze bruiloft. We hebben altijd goede communicatie gehad met de organisatie en de dj, vragen werden snel beantwoord en we kregen veel duidelijkheid over de gang van zaken. De flitskast was een groot succes en de dj was super! We hadden hem van tevoren 1 taak gegeven en dat was: de dansvloer mag nooit leeg zijn. Hij heeft die taak met lof volbracht. Alle gasten waren zeer te spreken over de dj, wij ook! We hebben een topavond gehad!
-
+
2017-06-23
Michelle schrijft het volgende:
Wij hebben dankzij Allround Bruiloft DJ een fantastisch feest gehad. Mike heeft het feest op gang gebracht, de muziekkeuze aangepast naar de sfeer en daarbij onze wensen in acht gehouden. Top!
-
+
2017-01-23
Anoniem schrijft het volgende:
Voor onze bruiloft hebben we een DJ geregeld via Allround Bruiloft DJ. Het feest was een fantastische uitsmijter van een geweldige dag. DJ Gijs heeft super gedraaid. We zijn heel blij dat het feest direct enorm op gang kwam, zeker na het uitgelopen diner, en op gang is gebleven tot het eind. Ook super dat Gijs heel veel van onze verzoeknummers heeft gedraaid. Het was een mooie mix van een brede muzieksmaak die ook bij de gasten goed is gevallen. We weten niet hoe vaak Gijs "Schatje mag ik je foto" heeft gedraaid op een bruiloft, maar we hadden hem niet willen missen (en een deel van onze gasten heeft weer eens wat nieuws gehoord!). Nogmaals bedankt!
-
+
2016-10-06
Sander & Yoline schrijft het volgende:
Fantastisch gedraaid en enorm flexibel!!
-
+
2016-10-03
Joost & Jessica schrijft het volgende:
Koen heeft goed meegedacht over het feest; heeft waardevolle eigen inbreng maar ook veel begrip voor hoe wij het wilden. Het was een succes!
-
+
2016-09-29
Ard schrijft het volgende:
We hebben een fantastiche feest gehad dankzij allround bruiloft dj (casper). Na de openingsdans is de dansvloer niet meer leeg geweest. Hartelijk dank nogmaals
-
+
2016-09-20
Eddy & Iris schrijft het volgende:
We kwamen bij jullie terecht via de trouwbeurs in Utrecht. Na veel vergelijkingen hebben we besloten voor jullie te kiezen vanwege de mooie uitstraling en goede apparatuur. De communicatie vooraf met Boy en Olaf verliep allemaal prima en was duidelijk. Boy heeft er een mooi feest van gemaakt met zijn enthousiasme en kreeg veel mensen op de dansvloer. Geweldig! Ook de gasten waren hier erg over te spreken. Nogmaals bedankt Boy!
-
+
2016-09-19
Samantha schrijft het volgende:
Steeg ver boven verwachting uit. Wij hadden dj Mike, bij de voorbereiding waren alle medewerkers fijn in de communicatie. Op de dag zelf ging de dj volledig zijn eigen ding doen, super, geen last van hem gehad met opbouwen of iets dergelijks. We hebben de muziekkeuze aan de dj gelaten, wat een super keuze is geweest. De dj voelde perfect aan welke nummers de juiste waren!!
-
+
2016-06-01
Matthijs & Nicole Smit schrijft het volgende:
Wat een feest! Deze organisatie voelt exact de bruiloft aan en stemt de muziek hierop af. Deze mannen weten wat ze doen en zijn zeer betrokken en geven daar waar gevraagd wordt tips en advies. De DJ was een topper! Daarnaast hadden we via Allround Bruiloft DJ een saxofonist geboekt. Het contact verliep via Allround Bruiloft DJ's en dit liep vlekkeloos. De saxofonist was een schot in de roos. Die kerel creëert een sfeer waar je u tegen zegt en bracht die extra dimensie op onze bruiloft waar we naar opzoek waren. Mannen bedankt! Jullie waren geweldig!
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN