Allround DJ Mark

Heihoekscheweg 8 | 5821 GG | Vierlingsbeek | 06-53226555 | info@allrounddjmark.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Mark van Berlo

Allround DJ Mark

Ja, ik wil een knalfeest!

Drive-in shows

Met de drive-in shows van Allround DJ Mark maak je van je bruiloft een fantastisch trouwfeest! Bij de drive-in show wordt licht en geluid gecombineerd voor een totaalbeleving.

Allround DJ Mark draait de muziek die bij jullie en je bruiloft past en voelt goed aan wat jullie en je gasten willen horen. Jullie bruiloft wordt echt een knalfeest met Allround DJ Mark. 

Jullie kunnen kiezen uit verschillende typen drive-in shows met bijbehorende geluidstechniek en lichtshows. Van eenvoudig tot spectaculair met speciale effecten en bijzondere acts. En wat dacht je van een verlichte dansvloer? Ook deze kun je nu huren voor jouw bruiloft!

Allround DJ Mark zorgt voor een complete sfeerbeleving op jullie bruiloft met diverse drive-in shows, styling en decoratie, meubilair, verlichte dansvloeren en special effects. Alles in een passende sfeer.

En wat dacht je van toffe lichtletters of een kamerakast om je trouwfeest compleet te maken?!

Kamerakast

De kamerakast van Allround DJ Mark is echt een toevoeging voor jullie trouwfeest en een leuk alternatief voor jullie gastenboek. De KameraKast is een kast met een camera erin. U drukt op de knop en hij telt af (3…2…1) daarna maakt hij een foto.

Het leuke aan deze kamerakast is dat jullie trouwfeest de achtergrond is op de foto’s en niet het hokje zelf! De kamerakast print de foto’s direct uit, zodat gasten deze direct in jullie gastenboek kunnen plakken. Wat een tof aandenken aan jullie knalfeest. Say Cheeeeese!

Contact

Neem contact op met Allround DJ Mark via het contactformulier voor een persoonlijk gesprek. Ze vertellen je graag wat zij voor jullie kunnen betekenen om van jullie trouwfeest een knalfeest te maken!

Wat vinden anderen van Allround DJ Mark?

Allround DJ Mark heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN