Alternatieven voor rijst gooien op je trouwdag

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 3 juli 2015

Vinden jullie het niet zo leuk als er rijst wordt gegooid na de trouwceremonie? Of mag je bijvoorbeeld van de trouwlocatie geen rijst gooien omdat het niet makkelijk op te ruimen is? Geen zorgen. Wij zetten een aantal leuke alternatieven op een rijtje voor het gooien met rijst.

 

Rozenblaadjes

Een leuk alternatief voor het gooien van rijst is het gooien met rozenblaadjes. Je kunt er voor kiezen om één kleur roos te pakken of meerdere kleuren maar je kunt natuurlijk ook de kleur van je kleurenthema kiezen. Een ander leuk alternatief is om met bloemen (uiteraard zonder steeltje)  te strooien.

rozenblaadjes strooien

 

Bellenblaas

Mag je van jullie trouwlocatie met niets gooien omdat dit te veel rotzooi geeft? Kies dan voor dit leuke alternatief: de bellenblaas! 

bellenblaas trouwdag

 

Confetti of Papieren hartjes

Een ander alternatief voor het gooien met rijst is gooien met confetti. Als je voor felle grote confettivlokken kiest geeft dit een fantastisch effect op de trouwfoto’s. Ben je zelf creatief? Maak dan je eigen hartjes confetti met behulp van een hartjes perforator. 

confetti bruiloft

 

Ballonnen

Ook een alternatief is om ballonnen op te laten.  Leuk om de kleuren van jullie kleurenthema in door te voeren. Komen er ook kinderen bij jullie op de bruiloft? Maak er voor hun dan meteen een ballonnenwedstrijd van. 

ballonnen bruiloft

 

Pompoms

Jullie kunnen ook kiezen voor pompoms als alternatief. Dit zijn kleine stoffen balletjes die jullie zelf in allerlei kleurenkunnen maken. 

pompoms bruiloft

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,1 / 5 gebaseerd op 13 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN