Alternatieven voor trouwschoenen 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 23 september 2015

Zijn jouw trouwschoenen geschikt om de hele dag te dragen? Tijdens je trouwdag ben je veel in beweging, je staat geen moment stil en zeker niet op de dansvloer. Kun jij je trouwschoenen de hele dag dragen of zou je ze liever soms even willen wisselen? Wij hebben een aantal leuke alternatieven voor je op een rijtje gezet.

 

Gympen?

Gympen op je bruiloft hebben een aantal voordelen. Zo kun je beter uit de voeten op de dansvloer, maar daarnaast maak je ook onvergetelijke trouwfoto’s met je gympen.

alternatieven-voor-trouwschoenen-1_578557.jpg

 

Schitterende voetjes

Wanneer je trouwt op het strand dan loop je het liefst zonder schoenen.  Lekker met je voeten door het zand of in het water. Deze sandaaltjes zijn een geweldig alternatief en maken je voeten gelijk een beetje specialer.

alternatieven-voor-trouwschoenen-2_275213.jpg

 

Dancing flip flops

Waarschijnlijk ben jij niet de enige met pijnlijke voeten en zijn de vrouwelijke gasten op jullie bruiloft  ook erg blij met deze ‘dancing flip flops’.  Een ding staat al vast er wordt zeker gedanst op jullie bruiloft.

alternatieven-voor-trouwschoenen-4_834111.jpg

 

Schoenenkast

En wat dacht je van deze schoenenkast, om alle high heels in op te bergen wanneer jij, je partner en je gasten de dancevloer verkennen?

alternatieven-voor-trouwschoenen-5_915737.jpg

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,7 / 5 gebaseerd op 13 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN