Angela Kiemeneij Fotografie

Van Tuldenstraat 22 | 5688 DB | Oirschot | 06-81161567 | info@angela-k.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Angela Kiemeneij

Angela Kiemeneij Fotografie

Trouwfotograaf Angela Kiemeneij Fotografie

Kleurrijk, ongedwongen en onopgemerkt

De mooiste momenten vanaf het aankleden tot en met het feest fotografeer ik graag voor jullie. Niet alleen heb ik aandacht voor jullie, maar ook leg ik details en momenten vast die om jullie heen gebeuren.

Iedereen wil prachtig op de trouwfoto’s staan, maar niet iedereen gaat graag op de foto. Dat is helemaal niet erg! Ik neem graag de tijd om jullie op je gemak te stellen en er echt iets leuks van te maken.

Ik blijf op de achtergrond en meng mij tussen de gasten, maar zorg wel voor een juiste begeleiding op de momenten wanneer het nodig is. Tijdens het fotograferen van jullie tweetjes samen geef ik tips en help ik jullie mee met een ontspannen en spontane houding.

Jullie zullen zien dat het allemaal vanzelf gaat als jullie je op je gemak voelen. Dit zullen jullie ook terugzien op de foto’s!

Jullie ontvangen bij mij standaard een mini verrassings trouwalbum, een persoonlijke online galerij & een usb-stick met daarop alle foto's!

Spreek dit jullie aan? Dan zou ik graag een gesprekje willen plannen om samen te kijken of we een klik hebben, wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Neem even contact op via het contactformulier of via info@angela-k.nl

Ik kijk uit naar jullie reactie!

Liefs,
Angela Kiemeneij

Wat vinden anderen van Angela Kiemeneij Fotografie?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Angela Kiemeneij Fotografie: 5 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)
2024-05-13
Evelien Smits schrijft het volgende:
Dankjewel Angela voor jouw fijne aanwezigheid tijdens ons huwelijk! Je bent ontzettend goed in je vak en we hebben jouw aanwezigheid als heel prettig ervaren! En dan hebben we ook nog eens enorm mooie foto’s, heel erg blij mee! Dankjewel!!
- Nou eigenlijk geen verbeterpunten.
+ Angela vangt precies het juiste moment, je hebt amper door dat ze er is, hele fijne open communicatie, wij zijn ontzettend blij met jou als onze fotograaf!
2023-09-24
Pem Olthof schrijft het volgende:
Wij zijn erg blij dat we voor Angela als fotografe voor onze bruiloft hebben gekozen. We voelden ons op ons gemak bij haar en ze dacht met ons mee om de dag perfect vast te leggen. De foto’s zijn echt prachtig geworden. De spontane foto’s en hierbij het oog voor detail en onze familie, zijn onze favorieten.
- /
+ Goede prijs/ kwaliteit, heel veel mooie foto’s digitaal ontvangen. Foto’s zijn op natuurlijke wijze bewerkt. Denkt met je mee, professioneel.
2023-09-20
Jelle Reijngoudt schrijft het volgende:
Onze bruiloft is door Angela prachtig vastgelegd! De foto’s zijn geweldig, maar (ook heel belangrijk) Angela is ook gewoon een hartstikke prettig persoon om erbij te hebben op deze bijzonder dag. Het voelde heel natuurlijk. Angela weet echt wat ze doet, een aanrader!
- Geen
+ Prachtige foto’s Erg professioneel Denkt enorm goed mee


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN