Angela Kiemeneij Fotografie

Van Tuldenstraat 22 | 5688 DB | Oirschot | 06-81161567 | info@angela-k.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Angela Kiemeneij

Angela Kiemeneij Fotografie

Trouwfotograaf Angela Kiemeneij Fotografie

Kleurrijk, ongedwongen en onopgemerkt

De mooiste momenten vanaf het aankleden tot en met het feest fotografeer ik graag voor jullie. Niet alleen heb ik aandacht voor jullie, maar ook leg ik details en momenten vast die om jullie heen gebeuren.

Iedereen wil prachtig op de trouwfoto’s staan, maar niet iedereen gaat graag op de foto. Dat is helemaal niet erg! Ik neem graag de tijd om jullie op je gemak te stellen en er echt iets leuks van te maken.

Ik blijf op de achtergrond en meng mij tussen de gasten, maar zorg wel voor een juiste begeleiding op de momenten wanneer het nodig is. Tijdens het fotograferen van jullie tweetjes samen geef ik tips en help ik jullie mee met een ontspannen en spontane houding.

Jullie zullen zien dat het allemaal vanzelf gaat als jullie je op je gemak voelen. Dit zullen jullie ook terugzien op de foto’s!

Bij het boeken van een bruiloftreportage krijgen jullie gratis een pre-weddingshoot. Tijdens deze shoot kunnen jullie zien hoe een fotoshoot gaat en kunnen jullie vast voelen hoe het is om voor de camera te staan.

Jullie ontvangen bij mij een pre-weddingshoot, een mini verrassings trouwalbum & een usb-stick met daarop alle foto's!

Spreek dit jullie aan? Dan zou ik graag een gesprekje willen plannen om samen te kijken of we een klik hebben, wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Neem even contact op via het contactformulier of via info@angela-k.nl

Ik kijk uit naar jullie reactie!

Liefs,
Angela Kiemeneij

Wat vinden anderen van Angela Kiemeneij Fotografie?

Angela Kiemeneij Fotografie heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN