ANN & JOHN Bruidsmode Group

Aalsterweg 69-73 | 5615 CB | Eindhoven | 040-2930905 | bruidsmode.eindhoven@kpnmail.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

ANN & JOHN Bruidsmode Group

Al ruim 40 jaar weten aanstaande bruidsparen de weg naar de Ann & John bruidsmode group te vinden. Wij beseffen als geen ander dat het uitzoeken van de bruidskleding een bijzondere en spannende gebeurtenis is. Ons gehele team zal er alles aan doen om je van een eerlijk en deskundig advies te voorzien, daarnaast staan service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zodra jouw keuze is bepaald wordt je trouwjurk perfect passend gemaakt in eigen atelier. Onze gediplomeerde, ervaren coupeuses gaan dit tot in de puntjes voor je verzorgen.

DE COLLECTIES:

Wij reizen rond de wereld om voor jou de mooiste collecties samen te stellen en nieuwe trends te ontdekken. Wij voeren de ontwerpen van de meest toonaangevende fabrikanten en designers, waaronder: Pronovias, Rembo Styling, Sincerity, Justin Alexander, Marylise, San Patrick, Creations of Leijten, Blue by Enzoani, Ladybird en nog vele anderen.

BRUIDEGOM:

In onze Cossmo shop kan jouw aanstaande man zich passend bij jouw outfit laten kleden. Zo ben je zeker dat jullie samen op deze speciale dag zullen stralen!

GEKLEURDE BRUIDSMODE:

Op onze afdeling Colours by Ann & John vind je een grote collectie gekleurde bruidsmode als ook gala,- cocktail- en gelegenheidskleding voor bijvoorbeeld de moeder van de bruid en bruidegom en de getuigen. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je kleding zoekt voor een speciale gelegenheid.

NU DRIE BRUIDSMODEZAKEN IN EINDHOVEN:

De Ann & John bruidsmode group heeft 3 bruidsmodezaken met in ieder zaak andere collecties en prijsklassen. Wij nodigen u van harte uit om deze collecties eens te komen bekijken en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Voor meer informatie en de verschillende openingstijden verwijzen wij u graag naar de website http://www.bruidsmode.net .

Wat vinden anderen van ANN & JOHN Bruidsmode Group?

Informatie op de website: 4.3
Communicatie & afspraken: 4.3
Medewerkers: 4
Gastvrij & behulpzaam: 4

Collectie & aanbod: 4.3
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4
Klant is koning: 3.3
Ann En John Bruidsmode Group: 4 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)
2016-10-06
Claudia Koetsier schrijft het volgende:
Super goed geholpen door Sandra van Beers, dik en dik tevreden. Ik voelde me op en top vrouw en super mooi! helemaal verliefd op mijn jurk en zo blij met hoe Sandra mij heeft geholpen en alle moeite die ze erin heeft gestoken om ervoor te zorgen dat ik op mijn grote dag er perfect uit zag en kon shinen!
- Sommige personeelsleden zijn nogal gehaast. hier heb ik helaas ook in de eerste instantie ervaring mee, toen ik uiteindelijk Sandra als verkoopster kreeg kon het feest echt beginnen en was het een super ervaring, vanaf dat moment heb ik echt genoten.
+ Nemen de tijd voor je en grote keuze aan jurken & accessoires
2016-03-20
Canan schrijft het volgende:
Een pluspunt is dat je geen afspraak hoeft te maken om bruidsjurken te passen. Echter wel jammer dat ik bij het passen van bruidsjurken tissues onder mijn oksels kreeg om de bruidsjurk te beschermen... Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Mijn bruidsjurk had ik gevonden, alleen wilde ik de jurk in het ivoor. Mijn vraag was of deze jurk in het ivoor besteld kon worden en zo ja hoe lang het zou duren dat de jurk binnen zou zijn. Gelukkig hadden ze de jurk in ivoor, maar... Ze zouden pas gaan bellen met de leverancier om te vragen hoe lang de levering zou duren alléén als ik zou bevestigen dat ik de jurk zeker zou kopen. Triest dit. Ik heb de jurk meteen uit gedaan en ik stond binnen een paar tellen buiten. Van droomjurk naar teleurstelling...
- Klantonvriendelijk. Je staat op het punt om enkele duizenden euro's uit te geven en zij bieden je geen service terwijl ze qua prijs duurder zijn dan de andere bruidsmodezaken. Dan zou je moeten uitblinken in je service, maar helaas ontbreekt dat.
+ Je hoeft geen afspraak te maken vooraf.
2015-10-17
Tanja schrijft het volgende:
Prettige medewerkers. Goed geholpen en een prachtige jurk voor de trouwdag
- Geen
+ Behulpzaam


Wij verkopen o.a.:

Ladybird
Herve Paris
Modeca
Sincerity
Sweetheart
Affinity
Bianco Evento
Diane Legrand
Justin Alexander


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN