ANOUK WUBS PHOTOGRAPHY

Ommerlanderdrift 43 | 9781 LB | Bedum | 06-27 193 852 | info@anoukwubs.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Anouk Wubs

anouk wubs photography

Vandaag de dag zijn er zoveel mogelijkheden bij het plannen van jullie bruiloft. Ik ben dol op de bruiloften die echt eigen zijn, die bij jullie passen en persoonlijk en intiem zijn.
Ik ben er om die spontane momenten, de gezellige sfeer en die ene traan van je moeder of high five met een vriend vast te leggen.
Mijn stijl kenmerkt zich in spontane, warme, niet traditionele en intieme foto's.

Jullie relaxte dag vol emoties leg ik met veel enthousiasme vast.

Liefs,
Anouk Wubs

Wat vinden anderen van ANOUK WUBS PHOTOGRAPHY?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Anouk Wubs Photography: 5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)
2017-07-06
Hendrik-Jan schrijft het volgende:
Onze trouwdag was relaxed en ontspannen, maar toch georganiseerd en tot in de puntjes geregeld. Zo deed Anouk haar werk ook. Het resultaat van de foto's is geweldig. De dag voldeed aan alle cliches. Het was de mooiste dag van ons leven en de foto's vertellen het verhaal. Het is niet zo dat je aan derden hoeft te zeggen, je moest er bij zijn om dat te begrijpen. De foto's geven de sfeer van de dag namelijk erg mooi weer. Anouk was even relaxed en ontspannen als professioneel. Heel erg fijn. Ze had zelf goede ideeen en was enthousiast over die van ons. Daarnaast is ze erg gezellig om erbij te hebben. Daardoor kom je zelf heel natuurlijk en los op de foto's. We zijn superblij dat we voor Anouk gekozen hebben als onze fotografe.
-
+ Geweldige foto's en een hele ontspannen en relaxte fotografe!
2017-07-06
Gert-Jan & Hilde schrijft het volgende:
ERVARINGENAnouk Wubs heeft onze bruiloft vastgelegd op 15 juli 2016. Vanaf het moment dat Anouk binnenkwam, begon ze met foto's maken. Je kan alleen maar bewondering hebben voor de manier waarop Anouk gedurende de dag gewerkt heeft en met name ook hoe hard ze gewerkt heeft (ondanks haar zwangerschap). Tijdens de shoot konden we dankbaar gebruik maken van haar aanwijzingen, waardoor het ontspannen verliep. Bij het ontvangen van de foto's waren we onder de indruk. Sfeervol, mooie belichting en elk moment van de dag leek wel in een foto gevangen. Geen geposeerde foto's, maar oprechte foto's van onze familie en vrienden. Het viel ons vooral op hoeveel er gelachen werd op veel foto's, wat aansluit bij de ontspannen dag die we voor ogen hadden. Anouk, bedankt voor de tastbare herinnering aan onze bruiloft. We gaan regelmatig de foto's er nog bij pakken! We kwamen via-via op de website van Anouk in onze zoektocht naar een trouwfotograaf. Wat een vrolijke frisse en spontane foto's kwamen we tegen! Al snel was het contact gelegd met Anouk. We hebben haar leren kennen als een vrolijke, vakkundige, enthousiaste fotograaf. Duidelijk en correct in alle afspraken. Op de dag zelf legde Anouk de juiste momenten vast zonder dat wij het door hadden. En op andere momenten, zoals fotoshoot, gaf ze ons goede aanwijzingen waardoor wij meer op ons gemak voelde. Na de trouwdag kwamen al snel de foto's. Wat een prachtige foto's! Fris, natuurlijk, vrolijk en zoveel oog voor details! Het was nog een zoektocht om een album te samenstellen met zoveel mooie foto's. Ook hierin werkte Anouk snel en gaf ze vlot feedback. Twee maanden na onze bruiloft lag het trouwalbum al bij ons thuis! Nogmaals bedankt Anouk, mede door jou is onze trouwdag onvergetelijk geworden! Wij hebben echt een onvergetelijke dag gehad. We zijn zo blij dat jij onze dag hebt vastgelegd. Elke keer als we de foto's bekijken, genieten wij weer volop. Vanaf het eerste moment dat wij jou hebben ontmoet, in het 'kennismakingsgesprek', voelden wij meteen een klik met jou. Luisterend oor, spontaan, warm, en oog voor detail. We waren er meteen uit, wij wilden Anouk hebben. We hadden er gelijk vertrouwen in. En ja hoor, wat een perfectie. Je hebt de juiste dingen vastgelegd, zonder dat wij er iets van door hebben gehad. Prachtige spontane kiekjes en o zo professioneel. We hebben jou ervaren als een professionele, spontane, gezellige en warme vrouw. Dit gaf iedereen een relaxt gevoel. Na afloop van de bruiloft kregen we ook veel complimenten wie de fotografe toch was. Je werkt ook met een super systeem, waardoor het voor ons makkelijk was om na afloop foto's te kiezen voor ons album. Werkt zeer prettig, alles erg overzichtelijk. De service van het album was ook tot in de puntjes, wat een verrassing zeg om voor het weekend HET album te zien liggen. Perfect. Vol lof over Anouk!"
-
+


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN