artiesten boeken voor jouw bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 29 juni 2016

Grote kans dat jij opzoek bent naar tof entertainment op jullie bruiloft. Voor artiesten boeken ben je bij Evenses aan het goede adres. Of je nu opzoek bent naar een DJ, live muziek in de vorm van een coverband of naar ander entertainment, bij Evenses slaag je! Er zijn natuurlijk verschillende momenten op de bruiloft waar je muziek aan toe kunt voegen, hier vind je een aantal leuke suggesties.

artiest boeken bruiloft

DJ

Een dj huren is vooral geschikt voor het avondfeest. Qua muziek is een DJ altijd flexibeler dan een band, omdat deze meer dan 10.000 nummers aan muziek meeneemt. Een goede bruiloft dj luistert naar jullie wensen, maar speelt ook in op het verloop van de avond en gaat me in de flow van jullie en de gasten. Zo wordt het gegarandeerd een spetterend feest. 

Band

Een band kan een hoop energie en sfeer aan jullie feest geven. Het grote voordeel van een band is dat er vaak veel interactiviteit tussen de gasten en de band, dit zorgt automatisch voor een goede sfeer. Een goede bruiloftband heeft een allround repertoire, zodat het van jong tot oud leuk is!

muziek bruiloft

Typetjes

Wat minder voor de hand liggend, maar de inzet van typetjes kan erg leuk en verfrissend zijn op jullie trouwdag. Een leuk intermezzo met veel humor, dat breekt het ijs en zorgt ervoor dat er meer sfeer komt.

Zijn jullie er nog niet helemaal uit en opzoek naar meer inspiratie? Neem dan contact op met Evenses en zij kunnen je zeker verder helpen! 

Ps. Wist je trouwens dat Evenses niet alleen in Nederland actief is? 

Evenses België: Evenementenbureau

Evenses Duitsland: Partyband Hochzeit büchen

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN