Astrid Blaauw Weddings & Events

Tolheksbos | 2134 GH | Hoofddorp | 06-25114686 | info@astridblaauw.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Astrid Blaauw-Thoonsen

Astrid Blaauw Weddings & Events

Als ervaren weddingplanner is Astrid Blaauw in staat om op een ontspannen manier de wensen en idee├źn van een bruidspaar tot werkelijkheid te brengen. Exclusiviteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel. Ieder bruidspaar is uniek en vraagt dus om maatwerk.

Door haar kennis van de markt en de jarenlange ervaring met betrekking tot het regelen, plannen en organiseren, kan Astrid Blaauw absoluut van toegevoegde waarde zijn bij de organisatie van de huwelijksdag.

Er zijn ondertussen meer dan 150 huwelijken naar tevredenheid georganiseerd en begeleid als weddingplanner.

Weddingplanner Astrid Blaauw brengt als persoonlijke assistent rust, neemt veel stress weg, zorgt voor overzicht en begeleidt het bruidspaar naar een onvergetelijke dag.

Astrid Blaauw Weddings & Events is in het bezit van het Keurmerk Trouwen van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie. Na 5 jaar aaneengesloten aan de eisen van het keurmerk te hebben voldaan, heeft Astrid Blaauw Weddings & Events in 2016 het Keurmerk Trouwen met Ster mogen ontvangen. Dit keurmerk staat voor professioneel, betrouwbaar en innovatief.

Tevens heeft Astrid de maximale 5 sterren kwalificatie toegewezen gekregen van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland en is zij Master Weddingplanner.

Ga voor meer informatie naar www.astridblaauw.nl

Wat vinden anderen van Astrid Blaauw Weddings & Events?

Astrid Blaauw Weddings & Events heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN