ATELIER NW

Wilhelminaplein 14 | 2103 GS | Heemstede | 023-7518713 | info@ateliernw.nl | Ga naar website

Prijsklasse


reviews


Route

Contactpersoon

Ruud & Mirjam

atelier nw

Atelier NW, handgemaakte sieraden

Trouwringen en sieraden.

Mensen zijn vaak onzeker over de keuze van de trouwringen. Kopen we wel de mooiste die er zijn? Betalen we niet teveel? Vinden we ze over 30 jaar nog wel mooi? Goed en eerlijk advies is het antwoord op deze vragen.

Er zijn diverse manieren om je trouwringen te ‘vinden’.  Zo kun je ze natuurlijk online kopen of bij een juwelier bestellen. Maar is het niet veel unieker ze met de hand te laten maken? Dat is nou net onze specialiteit!
Met onze hulp je eigen trouwringen ontwerpen is een ontzettend leuke ontdekkingstocht. Je hoeft niet uit te gaan van een bestaand model, of zelfs concessies te doen omdat ‘dit nou eenmaal de herenring is die bij de damesring hoort’. Alles dat je kunt bedenken is mogelijk. Geweldig toch?! Vanzelfsprekend adviseren we jullie daarin, zodat een en ander goed overzichtelijk blijft en er niet zeeën van mogelijkheden op je af komen die de keuzes alleen nog maar lastiger maken.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wij hebben ons atelier in Heemstede. Slechts een dag per week zijn we geopend voor reparatiewerk, even een vraag, of gewoon een kop koffie. De rest van de week zijn we beschikbaar om een ontwerp op maat te maken. Dus of jullie nou een doordeweekse dag, een keer ’s avonds, of juist in het weekend tijd hebben, we zullen altijd genoeg tijd inplannen om in alle rust samen tot een mooi uniek ontwerp te komen. Tijdens ons gesprek zal blijken waar jullie van houden, of wat jullie juist niet aanspreekt. Samen bespreken we de mogelijkheden en zullen jullie zien dat er al redelijk snel een en ander duidelijk wordt. Iedere schets wordt steeds concreter tot het moment dat dat ene ontwerp op papier staat. Het ontwerp waar jullie een goed gevoel over hebben en geheel aansluit bij jullie wensen.

Spannende keuze?

Een eerste kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend. Als jullie uiteindelijk een goed gevoel hebben bij het ontwerp, de prijs en bij ons, dán gaan wij pas aan de slag. Enkele weken later zullen de sieraden klaar zijn. Als jullie dan honderd procent tevreden zijn is dat super. Zo niet, kunnen we alles nog aanpassen. Zodra jullie geheel tevreden zijn, zijn wij dat ook en is onze samenwerking geslaagd.

Onbetaalbaar.

Men denkt vaak dat maatwerk gelijk staat aan extreem hoge bedragen. Natuurlijk kun je het zo gek maken als je kunt bedenken, maar kunnen we voor ieder budget iets moois maken. Jullie budget is voor ons in eerste instantie onbelangrijk. Graag gaan we gewoon eens in gesprek om een ontwerp te maken dat jullie het allermooist vinden. Als daarna blijkt dat het niet binnen jullie financiële plaatje past, zorgen we gewoon dat dat wel zo gaat zijn. We passen het ontwerp wat aan. Een diamant minder, de ring iets smaller.. Allemaal punten die invloed hebben op de prijs. Maar zo gaan we nog steeds uit van het ontwerp dat jullie het meest aanspreekt en is niet de prijs het uitgangspunt voor jullie droomringen.  

Schoeffel parels

We hebben niet alleen veel ervaring met trouwringen, maar mogen vaak ook andere sieraden maken voor bruidsparen. Deze kunnen natuurlijk aansluiten bij het ontwerp van de ringen. Denk aan manchetknopen, een mooie hanger of bijvoorbeeld een geschenk voor de getuigen. Mogelijkheden en ideeën genoeg!

Maar een bruid hoort officieel natuurlijk maar een soort sieraad te dragen; parels. Wij zijn trots dat we deze mogen leveren van wereldmerk Schoeffel. Zo kunnen we topkwaliteit sieraden aanvullen met topkwaliteit parels.

 

Nieuwsgierig geworden? Jullie zijn van harte uitgenodigd om eens te ervaren hoe leuk het kan zijn om zelf je trouwringen te ontwerpen. Oké… met een klein beetje hulp van ons!

Veel plezier met alle voorbereidingen en graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Mirjam en Ruud

Atelier NW
Wilhelminaplein 14
2103 GS  Heemstede

Wat vinden anderen van ATELIER NW?

ATELIER NW heeft nog geen beoordelingen.Maak een afspraak

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN