Atelier Sellier

Hoveniersberg 91 | 4708 HG | Roosendaal | 06-41666090 | charlene@atelier-sellier.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Charlene Sellier

Atelier Sellier

Atelier Sellier

Geef jullie bruiloft ‘’the complete sweet touch’’ met een prachtige bruidstaart naar jullie wens of een overheerlijke sweettable met allerlei smaken, kleuren, vormen en andere mooie creaties. 

Mijn naam is Charlene Sellier van Atelier Sellier en ik maak jullie bruiloft compleet met die sweet touch. In het afgelopen jaar heb ik veel bruidstaarten en sweettables mogen maken en daar wil ik nog jaren lang mee doorgaan. Het creëren van nieuwe smaak combinaties, decoraties en producten gaat eindeloos door. Samen zullen wij, voor jullie dag, een prachtig kunstwerk neerzetten.

Jullie kunnen bij Atelier Sellier een cake tasting krijgen met verschillende gebakjes met smaken naar jullie keuze. Deze gaan wij dan samen proeven en met elkaar bespreken. Hierbij zullen we meteen praten over jullie wensen voor de bruidstaart / sweettable of de bedankjes voor de gasten. Alles is mogelijk! Wanneer je voorbeelden hebt of nieuwe ideëen op doet, sla deze dan gerust op en deel ze met mij! Niets is te gek! Zodat wij samen uitkomen bij die droomtaart voor jullie bruiloft.

Voor meer informatie en inspiratie kunnen jullie terecht op www.atelier-sellier.com of neem contact op voor persoonlijk advies via charlene@atelier-sellier.com of via 06-41666090.


Ik kan niet wachten om samen die sweet touch toe te voegen aan jullie bruiloft.
Tot snel!

 

Wat vinden anderen van Atelier Sellier?

Atelier Sellier heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN