Atmospheres Tents and Events

Jan Hanzenstraat 105-3L | 1053 SN | Amsterdam | 06-41371147 | info@atmospherestentsandevents.com | Ga naar website

Prijsklasse


reviews


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Atmospheres Tents and Events

Atmospheres Tents & Events

Droomt u van een bruiloft in de buitenlucht? In een weiland, een achtertuin of buiten op een landgoed? Misschien in de stijl van een festival? Bij zo’n bruiloft zouden de multifunctionele Dome tenten goed passen.

De Dome tenten(iglo-vormige tenten) leveren we in 3 verschillende maten aan. Een kleine Dome tent, een medium Dome tent en een grote Dome tent. De grote Dome tent heeft een capaciteit van 120 staanplaatsen en 70 plaatsen aan een tafel.

Bij goed weer kunnen de Dome tenten halverwege de boog geopend worden. ’s Avonds en bij slecht weer kunt u ze gesloten houden. Elke Dome tent heeft 4 uitgangen waardoor ze gemakkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Dit zorgt voor een intieme atmosfeer. Ook zorgt het voor meer overdekte sta -en zitplaatsen. De Dome tenten kunnen natuurlijk ook los van elkaar staan. Ze kunnen verder naar uw eigen voorkeur ingericht worden, bijvoorbeeld als dansplek, bar, chill-out ruimte.

’s Avonds, pas als het donker genoeg is kunnen de Dome tenten door belichting een andere kleur aannemen. Denk bijvoorbeeld aan de kleur die misschien als  leidraad door uw bruiloft loopt. Op de Domes kunnen ook foto’s, films, logo’s en/of misschien de initialen van het echtpaar geprojecteerd worden.

De Dome tenten worden voor u vervoerd naar en van uw trouwlocatie binnen Nederland maar ook in overleg buiten Nederland. Ze worden door een professioneel team opgezet en afgebroken.

Om ervoor te zorgen dat u dag aan al uw wensen voldoet kunnen wij u ook andere diensten/producten aanbieden. Dit doen we in de vorm van verschillende pakketten. Het Basic pakket, Sound pakket en het Deluxe pakket. Het Atmospheres team werkt namelijk nauw samen met professionele cateraars, entertainers, iemand voor de aankleding, eventueel een weddingplanner en een geluidtechneut ( geluid en licht kan ook geleverd worden). Maar mocht u alleen de Dome tenten willen huren dan kan dat natuurlijk ook.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje op onze website.

Met vriendelijke groet,

Het Atmospheres Team

Wat vinden anderen van Atmospheres Tents and Events?

Atmospheres Tents and Events heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN