bandelettes voor de bruid

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 8 september 2015

Bandelettes; we geven toe, wij hadden er (ook) nog niet eerder van gehoord. Maar toen we de bandelettes van Enchanted loves spotten moesten we hier wel een blog over schrijven, want dit is ideaal voor de bruid!

Je herkent de volgende situatie vast en zeker: het is zomer, je hebt een leuk jurkje aan en je bovenbenen beginnen te irriteren omdat ze steeds tegen elkaar aan schuren. Dit kan je ook krijgen met je trouwjurk. Én daar is de bandelettes voor!

                        Bandelettes-voor-de-bruid_526881.jpg                    

Bandelettes

Bandelettes, over gewaaid uit Amerika, zijn   glamoureuze en sexy kanten banden die jouw dijen beschermen tegen het tegen elkaar aan schuren waardoor irritatie, een branderig gevoel en wondjes worden voorkomen.

De bandelettes blijven, als je goed gemeten hebt, goed op hun plaats zitten door de meerdere siliconen strips die aan de binnenkant zijn aangebracht. Ga je de Bandelettes dragen gebruik dan geen bodylotion, olie of talkpoeder. Hierdoor loopt de werking van de siliconen strips terug en blijven de Bandelettes niet op hun plaats zitten.

 
De bandelettes van Enchanted loves zijn gemakkelijk online en in meerdere kleuren te bestellen voor €18,95 op www.enchantedlovesbandelettes.nl. Online bestellen

 

Never underestimate the power of Bandelettes.

A little lacy luxury will take you through life’s most important events.

Bandelettes-bruiloft_493453.jpg

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,1 / 5 gebaseerd op 32 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN