BanKasa Dream Weddings Curaçao

Kaya Kashimiri 59 | Willemstad | Curacao | 085-0479294 | info@bankasa.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Marja Notenboom

BanKasa Dream Weddings Curaçao

Over BanKasa Dream Weddings Curaçao

BanKasa Dream Weddings bestaat sinds 2002 en is dé full-service weddingplanner van Curaçao. BanKasa is een begrip op ons tropische eiland en inmiddels ook ver daarbuiten. Door een cocktail van liefde, inzet en nauwkeurigheid verzorgen wij jaarlijks gemiddeld honderd bruiloften en andere memorabele evenementen, zoals blessings of renewal of the vows. Terwijl wij subtiel langs de zijlijn aanwezig zijn, krijgen jullie de ruimte om het stralende middelpunt te zijn, tussen jullie familieleden, vrienden, kennissen en eenieder ander die aanwezig is op deze bijzondere dag.

Ons doel is om jullie verwachtingen niet enkel na te streven, maar om jullie verwachtingen te overtreffen. Wij zijn pas tevreden als jullie dat zijn!

Onze missie is jullie een onvergetelijke ervaring bezorgen. Daarom luisteren we aandachtig naar jullie wensen. We denken mee, adviseren en inspireren.

Bij het plannen van een onvergetelijke bruiloft komt veel kijken, zeker als je in het buitenland wilt gaan trouwen. We helpen jullie graag bij het doorlopen van deze stappen, zodat jullie de dag van jullie leven met een gerust hart tegemoet zullen gaan. De eerste stap naar jullie tropische droomhuwelijk kunnen jullie zelf al zetten door onze website te bekijken voor meer informatie over trouwen op Curaçao. We kijken uit naar jullie bericht!

Zonnige groet, team BanKasa Wedding Planners.

Wat vinden anderen van BanKasa Dream Weddings Curaçao?

BanKasa Dream Weddings Curaçao heeft nog geen beoordelingen.Maak een afspraak

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN