BanKasa Dream Weddings Curacao

Kaya Kashimiri 59 | Willemstad | Curacao | 085-0479294 | info@bankasa.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Marja Notenboom

BanKasa Dream Weddings Curacao

Leuk dat jullie van plan zijn om te gaan trouwen, gefeliciteerd met de liefde! Het uitkijken naar deze bijzondere dag begint vanaf het moment dat de magische woorden ‘ja, ik wil’ bij het aanzoek zijn uitgesproken. In deze periode, waarin jullie liefde hoogtij viert, zijn er een hoop vragen waar een antwoord op gegeven moet worden. Of je elkaar tot jullie wettige echtgenoot willen nemen is daarin verreweg de makkelijkste te beantwoorden vraag. Ingewikkeldere vragen waar jullie gezamenlijk een antwoord op mogen gaan vinden hebben bijvoorbeeld betrekking op de locatie van de bruiloft. En zo te zien zijn jullie nieuwsgierig naar het onderwerp ‘trouwen in het buitenland’. Wat leuk! Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als jullie hulp zoeken bij het organiseren van jullie bruiloft op Curaçao, dan staan wij van BanKasa Dream Weddings met alle liefde voor jullie klaar.

Sluit heel even je ogen en droom met ons mee. Jullie bijzondere dag - de dag waarop jullie liefde bezegeld wordt – op een idyllisch parelwit strand, de geur van het frisse, zoute zeewater in de lucht met op de achtergrond de zon die, naar mate de avond valt, langzaam achter de horizon verdwijnt en jullie trouwlocatie omtovert tot een sprookjesachtige plek omgeven met palmbomen die dansen op de maat van de wind en de mensen van wie je houdt dichtbij je. Een dag om nooit te vergeten!

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Dat is het niet!

Over BanKasa Dream Weddings

BanKasa Dream Weddings bestaat sinds 2002 en is dé full-service weddingplanner van Curaçao. BanKasa is een begrip op ons tropische eiland en inmiddels ook ver daarbuiten. Door een cocktail van liefde, inzet en nauwkeurigheid verzorgen wij jaarlijks gemiddeld honderd bruiloften en andere memorabele evenementen, zoals blessings of renewal of the vows. Terwijl wij subtiel langs de zijlijn aanwezig zijn, krijgen jullie de ruimte om het stralende middelpunt te zijn, tussen jullie familieleden, vrienden, kennissen en eenieder ander die aanwezig is op deze bijzondere dag.

Ons doel is om jullie verwachtingen niet enkel na te streven, maar om jullie verwachtingen te overtreffen. Wij zijn pas tevreden als jullie dat zijn!

Onze missie is jullie een onvergetelijke ervaring bezorgen. Daarom luisteren we aandachtig naar jullie wensen. We denken mee, adviseren en inspireren.

Bij het plannen van een onvergetelijke bruiloft komt veel kijken, zeker als je in het buitenland wilt gaan trouwen. We helpen jullie graag bij het doorlopen van deze stappen, zodat jullie de dag van jullie leven met een gerust hart tegemoet zullen gaan. De eerste stap naar jullie tropische droomhuwelijk kunnen jullie zelf al zetten door onze website te bekijken voor meer informatie over trouwen op Curaçao. We kijken uit naar jullie bericht!

Zonnige groet, team BanKasa Wedding Planners.

Wat vinden anderen van BanKasa Dream Weddings Curacao?

BanKasa Dream Weddings Curacao heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN