Barbara Vreekamp Fotografie

Tuindorpweg 38 | 3951 BG | Maarn | 0343-443707 | info@barbaravreekamp.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Barbara Vreekamp

Barbara Vreekamp Fotografie

Journalistiek, creatief en ECHT, dat zijn kernwoorden die bij mijn stijl van fotograferen passen. Geen geposeerde en tuttige foto’s. Maar de pure, emotionele , mooie en grappige momenten vastleggen.

Raken mijn beelden jullie? Kijk dan gauw op mijn website voor meer foto’s en informatie!

Wat vinden anderen van Barbara Vreekamp Fotografie?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Barbara Vreekamp Fotografie: 5 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)
2016-07-13
Maarten de Haas schrijft het volgende:
Hoe leuk is het om je geweldige trouwdag zo mooi te hebben vastgelegd op foto! We hebben vorige week alle foto's ontvangen en hebben echt na kunnen genieten van de mooie dag. Barbara heeft alle bijzondere momenten echt goed weten vast te leggen en daarbij niet alleen gelet op ons, maar alle momenten die dag. Dus ook mooie detailfoto's van alle gasten, de aankleding van de dinertafel of de klaarstaande prosecco. Barbara doet dit alles zonder opvallend aanwezig te zijn op de dag zelf. Ze loopt vanzelfsprekend wel continu rond, maar niet vervelend en ze is niet bezig 'gemaakte' foto's te maken. Gewoon puur, van de momenten zelf. En daar houden wij van! We zijn dus erg content met de fotorapportage van Barbara. Communicatie voor en na de bruiloft was ook prima. Erg snelle reactie en fotoboek was ook heel snel gemaakt. Fotoboek zelf zijn we ook zeer tevreden mee. Mooie effecten en de juiste foto's uitgezocht.
-
+ - Weet goed de emotie van de dag vast te leggen - Weet goed de juiste momenten vast te leggen - Heeft oog voor de leuke details - Geen 'gemaakte' foto's - Niet opvallend aanwezig op de dag
2016-06-14
Catharina schrijft het volgende:
Wat een prachtige foto's Helemaal ontroerd met het mooie resultaat . Ik dacht ik ben vast bevooroordeeld maar vrienden en familie reageerden allemaal hetzelfde ....Nog nooit hadden zij zo'n mooie trouw reportage gezien !!! Super Bedankt Barbara !!!!
-
+
2016-05-30
Bas schrijft het volgende:
Echt met 1 woord top!! Details en creatieve tijd komen constant terug! X bas lisethe lieftink
-
+ Creatief en enthousiast


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN