Beachclub Sunrise

Ekkersweijer 3 | 5681 RZ | Best | 0499-370349 | info@beachclubsunrise.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Kim Hoens en Rilaina Bloks

Beachclub Sunrise


Trouwen BIJ BEACHCLUB SUNRISE

Op zoek naar een trouwlocatie in Eindhoven? Officieel trouwen op ons waterterras en wegvaren in stijl na afloop van de feestavond in onze loveboat? Neem dan eens een kijkje bij Beachclub Sunrise! Wij hebben alles in huis om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken!
Jullie bruiloft is niet zomaar een bruiloft. Wij begrijpen dat als geen ander en hebben de expertise in huis om een belevenis van jullie mooie dag te maken. Altijd tot in de puntjes georganiseerd en met een spetterende feestavond! 

 


Beachclub Sunrise

Beachclub Sunrise is een unieke feestlocatie gelegen aan het water van Aquabest. Met een warme, stijlvolle inrichting, palmbomen, een ruim strand en diverse binnen- en buitenlocaties biedt het talloze mogelijkheden voor dé ideale bruiloft. Onze sfeervolle (buiten)ruimtes zijn perfect geschikt voor een bruisend trouwfeest of als officiële trouwceremonie locatie, bijvoorbeeld op het Ponton. Bekijk de beschikbare opties voor jullie droombruiloft!


Zaal Sunrise

Sunrise is de grootste zaal van Beachclub Sunrise. Geheel in oosterse stijl ingericht, biedt het een unieke en warme sfeer. Met een capaciteit van 150 tot maximaal 450 personen is Zaal Sunrise uitermate geschikt voor grotere bruiloften. Tevens bezit de zaal over een veranda en buitenterras waardoor gasten extra van het uitzicht kunnen genieten.


Zaal Sunset


Ook zaal Sunset is ingericht met Oosterse invloeden waardoor gasten zich meteen in een andere wereld wanen! Zaal Sunset is geschikt voor bruiloften tot 150 personen. Ook deze zaal bezit over een eigen buitenterras met uitzicht over Aquabest.


Zaal Bruisend 

Zaal Bruisend is een mooie zaal voor bruiloften tot 150 personen en heeft een hele andere, lichtere uitstraling dan de andere twee zalen. Deze zaal is aangekleed met barokke schilderijlijsten en licht meubilair. Op de 1,5 meter hoge veranda kun je genieten van weer een heel ander uitzicht over het water van Aquabest.


Ponton

Opzoek naar écht een unieke locatie voor de ceremonie? Kijk dan zeker eens naar het Ponton: een exclusief drijvend waterterras dat zorgt voor een unieke sfeer! Het biedt een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. Daarnaast bezit het Ponton over een mooie brug wat zorgt voor een prachtige aanloop tijdens de ceremonie.


Buddha Lounge

Verscholen tussen het riet en de palmbomen ligt onze bijzondere Buddha Lounge! Deze locatie is tevens een geschikte buitenlocatie voor een mooie unieke ceremonie en biedt weer een hele andere sfeer dan Het Ponton.


Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bruiloft bij Beachclub Sunrise zeker even contact op met info@beachclubsunrise.nl of bel eventjes naar 0499-370349.

 

Trouwinspiratie

Op zondag 14 april 2019 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen van 14.00 tot 16.30 uur.

Organiseren en inspireren
Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook onze weddingpartners aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Beleven en genieten
Uiteraard is er ook de mogelijkheid om in ons restaurant te genieten van een heerlijk drankje en een klein hapje zodat jullie de inspiratie direct om kunnen zetten in plannen! Alle dames van kantoor zijn aanwezig om jullie vragen te beantwoorden en extra inspiratie op te doen.


Wij zien jullie graag op 14 april 2019, bij Beachclub Sunrise!

Wat vinden anderen van Beachclub Sunrise?

Informatie op de website: 4.3
Communicatie & afspraken: 4.7
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 4
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.7
Klant is koning: 5
Beachclub Sunrise:  4.7 / 5 gebaseerd op  3 stem(men)
13-04-2018
Bernadette & Remko schrijft het volgende:
Wij hebben een meer dan geweldige bruiloft gehad op een droomlocatie. Wij kunnen iedereen deze locatie aanbevelen om te trouwen.
- Op de website is het fijn als ook de prijzen van de huur van een zaal etc. vermeld kunnen worden. Ik miste een boekje waarin de collectie van de spullen die gebruikt konden worden voor de bruiloft stonden. De spullen en mogelijkheden waren wel duidelijk tijdens de open dag. De beachclub biedt veel mogelijkheden.
+ De plaatjes op de website geven al een heel duidelijk beeld van hoe de beachclub eruit ziet. De communicatie en afspraken verliepen soepel en helder. Wij konden met alle vragen bij de beachclub terecht. Door goed onderling overleg en kijkend naar de mogelijkheden en oplossingen hebben we onze sprookjesbruiloft met onze eigen draai en sfeer gehad. Medewerkers waren top en heel behulpzaam en gastvrij. Prijs -kwaliteitverhouding was super. De beachclub komt ontzettend professioneel over tegen een betaalbare prijs.
14-12-2017
Roland en Miranda kunzler schrijft het volgende:
Wat was het een geweldige mooie dag en wat hebben wij genoten! Het personeel heeft erg goed geholpen om ons een mooie dag te bezorgen. Alles was goed verlopen en het eten was ontzettend lekker. Tijdens het feest werd er ook voor iedereen goed gezorgd . Het personeel was ook erg vriendelijk daardoor voelde we ons echt een bruidspaar!!! Wij zijn nu 5 maanden getrouwd en wij denken daar nog steeds aan terug hoe bijzonder zo'n dag is om dit in je leven mee te maken. We zouden het zo graag nog een keer over willen doen, zo speciaal was deze dag voor ons op 7 juli 2017! Wij zijn helemaal happy :))))) Groetjes Mr & Mrs Kunzler
06-12-2017
Michael en Marijke schrijft het volgende:
Het was een toplocatie om te trouwen. En de bediening was super lief en gastvrij. Wij hebben een super mooie dag gehad van begin tot het eind. Beachclub Sunrise bedankt.
-
+ De gastvrijheid en de mooie zalen.


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN