Bedankjes voor je trouwdag

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 5 september 2016

Je wilt nu natuurlijk nog lang niet aan dat moment denken, maar stel je voor: je bent aan het einde van je bruiloft en wil je gasten bedanken voor de fantastische dag. Op wat voor manier doe je dat dan? Natuurlijk kennen we allemaal de standaard bedankjes, maar er is zo veel meer! Wij geven je een aantal voorbeelden van leuke bedankjes voor jouw bruiloft!
 

Wijn koeler

Zijn jullie echte wijnliefhebbers en veel van jullie gasten ook? Dan is dit een bedankje waar ze nog jaren plezier aan gaan beleven! Gepersonaliseerde wijnkoelers, hoe cool?!

 bedankje


Doosje met je favoriete taart als bedankje trouwdag

Zijn jullie allebei een echte zoetekauw? Houden jullie enorm van taart? Geef dan jullie favoriete taart als mini bedankje. Pak hem leuk in en het ziet er ook nog eens super tof uit! 

taart bedankje bruiloft

 

CD met jullie favoriete nummers als bedankje trouwdag

Hebben jullie liedjes die een speciale betekenis voor jullie beiden hebben? Of gewoon echt favo nummers? Geef dan je gasten een CD met die liedjes erop als bedankje. Zo kan iedereen lekker van jullie muziek genieten en de bruiloft thuis herbeleven. Dit kan natuurlijk ook met een USB-stick. 

cd bedankje trouwdag

 

Chocolade melk  als bedankje trouwdag

Zijn jullie helemaal weg van chocolademelk? Dan is het een leuk idee om dit als bedankje te geven. Stop de ingrediënten voor een heerlijke mix in een weck pot, maak een leuk etiket en voila, klaar is jouw eigen recept! 

chocolandemelk bedankje bruiloft

 

Kaarsje als bedankje trouwdag

Gek op geurkaarsen? Of gewoon super romantisch? Dan is een (geur)kaars ook leuk om als bedankje te geven. Je kan de kleur en de geur helemaal aanpassen naar jullie smaak. 

kaars bedankje trouwdag

 

Popcorn als bedankje trouwdag

Popcorn is ook een leuk bedankje, zo kunnen je gasten thuis een movie night houden en hebben ze meteen een lekkere snack erbij. Geef geen kant en klare popcorn, maar bijvoorbeeld alleen mais zodat je een leuke tekst als onderstaande kunt toevoegen. Lekker creatief! 

popcorn bedankje bruiloft

 

Bloembollen of zaadjes als bedankje trouwdag

Een keer iets heel anders maar wel erg leuk; bloembollen of zaadjes als bedankje geven aan je gasten. Zet een leuke tekst op het zakje (zie foto) en je hebt een orgineel en leuk bedankje! 

bloembollen bedankje trouwdag

 

Champagne als bedankje trouwdag

Wil je jullie gasten nog even in de stemming houden dan is een klein flesje champagne ook leuk om als bedankjes te geven. Je kan etiketten laten bedrukken met bijvoorbeeld jullie namen, trouwdatum en een persoonlijke tekst. 

champagne bedankjes trouwdag

Op zoek naar nog meer inspiratie? Check Your Surprise eens! Je vindt er allerlei toffe bedankjes die helemaal te personaliseren zijn! 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,2 / 5 gebaseerd op 85 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN