Bemarried Stationery

Iroko 84 | 3315 PM | Dordrecht | 06-22564533 | ilona@bemarried.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Ilona de Bot-Sahertian

Bemarried Stationery

Bemarried Stationery maakt custom wedding stationery, geheel in de stijl van jullie bruiloft. Weten jullie al zeer goed wat jullie willen, dan ga ik aan de slag met jullie feedback. Zijn jullie nog op zoek, dan help ik jullie in de zoektocht. We gaan samen aan het werk.

Van Save the Date kaart tot trouwbord
Naast Save the Date kaarten, Uitnodigingen en RSVP kaarten kun je bij Bemarried ook terecht voor de aankleding op de dag zelf, denk aan menukaarten, naamkaartjes, tafelnummers, tafelindeling borden, trouwborden, bedankjes en nog veel meer. Papiersoorten, thema’s, kleurenpalet, accessoires… de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Wedding Logo
Wil je het nog meer je eigen stempel geven, laat dan je eigen wedding logo ontwerpen en maak je stationery helemaal uniek.

Wedding Website
En wil je naast, of in plaat van, een mooie uitnodiging graag een wedding website, ook daarvoor kun je bij mij terecht. Vanzelfsprekend geheel in de stijl van je wedding stationery.

En dat alles onder één dak. Wel zo makkelijk. Zo heb je gegarandeerd alles in dezelfde stijl voor jullie speciale dag(en).

Wat vinden anderen van Bemarried Stationery ?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Bemarried Stationery: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2021-12-04
A Taste of Italy Weddings schrijft het volgende:
Bemarried maakt voor mijn bruidsparen werkelijk de mooiste kaarten en website. Iedereen is lovend en blij. Zelf kan ik met Ilona lezen en schrijven. Ze snapt heel goed welke kant ik op wil en weet het dan zo te maken dat het mooier is dan ik in gedachten had.
- Die zijn er niet
+ Communicatie


Meer informatie aanvragen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN