Beneden Sas

Benedensasweg 2-4 | 4655 ST | De Heen | 0167-503224 | info@benedensas.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Jeroen Akkermans

Beneden Sas

Beneden Sas is een monumentaal sluizencomplex aan de monding van het riviertje de Steenbergse Vliet. Op het sluiseiland staat onze oude sluiswachterswoning die momenteel dienst doet als restaurant en huiskamercafé.

Accomodatie
Het terras is ingericht als theetuin en achter het pand, op de punt van het sluiseiland, bevindt zich nog een ruime vlindertuin die ingericht is voor tuinfeesten en recepties. Een deel van het pand is trouwens ingericht als vakantiewoning en er is ook een appartement met een speciale bruidssuite.

Het ontbijt de volgende dag is ons cadeau aan het bruidspaar!

Ja ik wil!
Op deze prachtige locatie is het sinds kort mogelijk om elkaar het ja woord te geven. Van ceremonie tot feest, jullie hele bruiloft kan bij Beneden Sas invulling krijgen. Uiteraard geheel aan jullie wensen aangepast.

Zijn jullie enthousiast over de locatie en benieuwd naar de mogelijkheden? We maken graag een afspraak om jullie wensen te inventariseren!

Wat vinden anderen van Beneden Sas?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Beneden Sas: 5 / 5 gebaseerd op 4 stem(men)
2016-09-23
Joyce en Mark schrijft het volgende:
Beste Jeroen, Onze bruiloft bij jullie was geweldig!! Alles van die dag: van foto's nemen, drankje tussendoor, hapje eten, ceremonie tot feest was super goed geregeld!! Extra lof aan Robert en ik geloof Debbie! Het was af!! Wij zijn heel blij dat we voor jullie plekje hebben kunnen kiezen, dank daarvoor! Nogmaals dank voor alle goede zorgen! Groeten, Joyce & Mark
-
+
2016-08-23
Marius schrijft het volgende:
Beste Jeroen en team Beneden Sas, Mede dankzij jullie was het een dag om nooit te vergeten! We willen iedereen enorm bedanken voor jullie inzet en échte gastvrijheid. Het is aan alles te merken dat jullie dit met veel liefde en plezier voor ons georganiseerd hebben. We kunnen geen betere locatie bedenken! Wellicht tot ziens. Groet, Marius & Anic
-
+
2016-08-22
Joyce Mariën schrijft het volgende:
Top locatie, vriendelijke mensen die het voor jou vooraf al aangenaam maken en dan moet de dag nog komen!!! Meedenkend! En de sfeer van open en relaxt!
-
+
2016-08-11
Janneke en Jannes schrijft het volgende:
Hoi Jeroen, Middels dit mailtje wil we je bedanken voor de fantastische dag vrijdag. Alles was echt perfect (precies waar ik van hou ;-)) De decoraties bij de Beneden Sas waren precies zoals ik dit voor ogen had! Wil je Annemiek nogmaals van ons bedanken? Taarten heerlijk! En het burger buffet fantastisch! We hebben zeer veel complimenten gekregen van al onze gasten. De avond bij Akkermans was wederom tot in de puntjes verzorgd en de bediening ontzettend vriendelijke en behulpzaam. Kortom.. ik kom woorden te kort om je te bedanken voor echt.. hoe cliché ook, de mooiste dag van ons leven! Groetjes, Janneke & Jannes
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN