best day ever gastenboek

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 18 juli 2016

Best day ever gastenboek

Je kent het wel: een gastenboek met een super mooie kaft, maar blanco aan de binnenkant. Of die toffe gastenboekkaartjes, maar hoe berg je die op? Bonjour to you heeft deze twee items gecomineerd en hier is het BEST DAY EVER! gastenboek uit gekomen. 

Best day ever gastenboek

Het gastenboek is clean in uitstraling, zodat het bij iedere bruiloft/thema past! Het boek is vierkant, gebonden en telt 110 pagina's. Dit geeft ruimte voor 50 gasten om in te schrijven met de keuze uit twee verschillende soorten vragen pagina's. Deze wisselen elkaar af, lekker divers! Naast iedere pagina met vragen is er een blanco blad. Heb jij een fotohokje of polaroid camera's op jullie bruiloft? Zet er een Pritt stift bij en laat de gasten deze foto's in het gastenboek plakken. Je kan er ook later de afgedrukte foto's bij plakken of laat je gasten iets leuks tekenen. Dan zijn er ook nog speciale pagina's voor jullie als bruidspaar om na de bruiloft in te vullen als aandenken. Helemaal compleet dus! 

Best day ever gastenboek

Winnen

Je weet inmiddels vast dat wij onze lezeressen graag in de watten leggen. Daarom mogen we drie exemplaren van het BEST DAY EVER gastenboek (t.w.v. €24,95) weggeven! Wil jij kans maken? Ga snel naar onze Facebookpagina en reageer op dit bericht dat je mee wilt doen. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 31 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN