Bijzondere verhalen: Las Vegas baby

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 7 juli 2018

Iedere bruiloft is uniek en achter alle bruidsparen schuilt een prachtig liefdesverhaal. In deze rubriek spraken we met vier bruiden, waarbij de organisatie van de bruiloft anders verliep dan normaal. In deze blog het verhaal van Natasja die trouwde in Las Vegas!

bijzondere-verhalen


JIJ HEBT HET GEWOON GEDAAN! WAAROM BEN JE GETROUWD IN LAS VEGAS?

Ik heb eigenlijk nooit de drang gehad om te trouwen. Ik heb altijd gezegd: als ik ga trouwen, dan doe ik dat op een bounty eiland of in Las Vegas.

 

HOE IS HET DAN UITEINDELIJK ZO VER GEKOMEN?

Mijn vriend moest in januari voor zijn werk dicht bij Las Vegas zijn. Dat was meteen de mogelijkheid om er lekker even met zijn tweeen tussenuit te gaan. Toen we alles hadden geboekt en 's avonds op de bank zaten, zei hij: "Las Vegas he, je hebt altijd gezegd trouwen in Las Vegas, wil je trouwen?". Ik was verrast! Hij vond dat we het gewoon moesten doen. Toen hebben we gekeken wat er allemaal nodig was n het bleek dat het niet zo spontaan zou kunnen als de films doen overkomen. We wilden wel, dat als we het zouden doen, het rechtsgeldig zou zijn. Toen hebben we research gedaan en toen bleek dat je een document nodig hebt om het rechtsgeldig in Nederland te laten maken. Uiteindelijk hebben we besloten om dat document te regelen en dan zouden we in Vegas kijken of we er zin in hadden.

 

IS HET NET ZO COOL ALS IEDEREEN DENKT?

Het is in ieder geval niet zo spontaan als iedereen denkt. Vroeger kon je spontaan trouwen, nu moet je van tevoren dus ook echt wel iets in Nederland regelen. Op een dag besloten we dat we die middag een trouwkappelletje zouden bezoeken. We dachten dat dat dichtbij de strip was, maar we hebben echt kilometers moeten lopen buiten de strip.

 

DUS JE MOEST ER ECHT NAAR OP ZOEK GAAN?

Ja, het lijkt altijd alsof de strip er vol mee staat en je ineens voor zo'n kapel staat, maar dat is echt niet het geval. Uiteindelijk kwamen we bij een paar trouwkappelletjes en zijn we daar naar binnen gegaan. We kwamen natuurlijk uit bij de kapel van Elvis. Toen dachten we, ja als we het doen, dan moeten we het ook lekker fout doen. Toen hebben we daar een gesprek gehad, trouwjurk en pak uitgekozen, dag gepland en toen stonden we weer buiten.

 

HEB JE THUIS NOG MEER AAN DE VOORBEREIDINGEN GEDAAN?

Nee, eignlijk niet. We wilden juist niet alles plannen zoals bij een normale bruiloft.

 

VERTEL EENS IETS OVER JE OUTFIT, HEB JE DIE DAAR GEKOCHT OF HINGEN ER IN DIE KAPEL VERSCHILLENDE JURKEN DIE JE AAN KON?

Ja, er hingen verschillende jurken die je daar aan kon doen. De meeste waren eigenlijk wel heel saai en degelijk. Er was eigenlijk maar een jurk die er direct uitsprong en die ik leuk vond. Mijn verloofde had daar ook een pak uitgezocht. Je kon gewoon alles regelen, dus wij hebben dat toen ook gedaan.

 

HOE REAGEERDE JULLIE FAMILIE EN VRIENDEN?

Die maakten de grap natuurlijk wel voordat we weggingen, zo van: "oh Las Vegas, jullie gaan zeker trouwen? Haha". Wij zo: "Nee joh, we gaan niet trouwen, daar hebben we helemaal geen zin in". Toen we in Vegas getrouwd waren, hadden we een app met de vriendengroep aangemaakt. Deze had de titel "Guess what" en als profielfoto een van de trouwfoto's, met Elvis erbij. Iedereen reageerde helemaal hysterisch.

 

EN MISTEN JULLIE ZE NIET?

Ik miste vooral mijn vriendinnen, het zou leuk geweest zijn als zij erbij waren. Maar we vonden het toch heel fijn om het met zijn tweeen te doen. Het feest, waar het voor de gasten toch voor een groot deel om draait, gaan we nog lekker doen in Nederland! Volgend jaar zomer willen we dat doen, om het te vieren met iedereen die dichtbij ons staat.

 

HEB JE NOG TIPS VOOR MENSEN DIE WILLEN TROUWEN IN LAS VEGAS?

Eigenlijk niet echt. Regel het document in Nederland zodat het rechtsgeldig is en geniet! Het is echt heel leuk om te doen. Je moet jezelf er ook niet te veel op voorbereiden.

 bijzondere-verhalen

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN