Bistro Belle 

Dorpsstraat 12 | 3611 AE | Oud Zuilen | 030-2441790 | info@bistrobelle.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Bistro Belle 

Bistro Belle

Bistro Belle is een bijzondere trouwlocatie gelegen in het pittoreske Oud-Zuilen. Met een directe ligging aan de rivier de Vecht beschikt Bistro Belle over een prachtig en wijds uitzicht. In combinatie met het naastgelegen kasteel Slot Zuylen en het Kerkje heeft u heel veel mogelijkheden om uw droomhuwelijksdag in te vullen.

 

U kunt trouwen in het kasteel Slot Zuylen en uw huwelijk kerkelijk in laten zegenen in het Kerkje te Oud Zuilen. Alles op loopafstand, zodat u en uw gasten volop kunnen genieten van de dag. Vervolgens kunt u met uw gezelschap een rondvaart maken over de rivier de Vecht in Utrecht en aansluitend uw receptie, diner en/of feestavond houden in Restaurant Belle. Een overnachting in het unieke naastgelegen Logement Swaenenvecht maakt deze bijzondere dag helemaal compleet op deze prachtige trouwlocatie in Utrecht.

 

Bistro Belle is een restaurant en feestlocatie gevestigd in een monumentaal pand met uitzicht op de Vecht. Het ligt onder de rook van Utrecht, maar je waant je in een landelijke en romantische omgeving door de unieke groene ligging. 
Het restaurant beschikt over twee zalen met elk hun eigen unieke eigenschappen. Sfeervol, authentiek en romantisch zijn de kernwoorden die de ambiance van deze zalen omschrijven.

 

Het team van Bistro Belle staat voor service en gastvrijheid. Samen met u bezorgen zij u en uw gasten een onvergetelijke en zorgeloze huwelijksdag.
Neem nu contact op voor een vrijblijvende rondleiding, het team van Bistro Belle heet u van harte welkom!

Wat vinden anderen van Bistro Belle ?

Bistro Belle  heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN