Black Tie

Hinthamerstraat 170 | 5211 MV | Den Bosch | 073-6130131 | info@blacktie.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Hans Meeuwis

Black Tie

Black Tie gelegenheidskleding

Trouwpakken
Met recht mag Black tie specialist in kostuums voor de bruidegom genoemd worden. Een internationale collectie met vooraanstaande fabrikanten is met zorg samengesteld om aan werkelijk ieders wensen te kunnen voldoen. De jonge sportieve bruidegom zal zich snel thuis voelen in merken als Roberto Vicentti en Etiem. Merken die enorm smal gesneden kostuums maken voor een super slanke uitstraling. Hoog modisch en tippend aan Italiaanse Haute Couture zijn de kostuums van het merk Cleofe Finati, 100% made in Italy!
Daarnaast vullen merken als Corneliani, Wilvorst en Masterhand de collectie aan met verfijnde stoffen en mooie belijningen.

Maatkostuums
Onder de naam Meeuwis, Business- en Maatkostuums, voert Black tie ook een prachtige maatkleding lijn. U kunt zelf uw kostuum samenstellen met keuze uit werkelijk duizenden stoffen van vooraanstaande wevers als Dormeuil, Vitale Barberis, Reda, Zegna, Scabal etc…. U bepaald samen met uw adviseur de juiste snit en pasvorm, waarna ook aan de details aandacht wordt besteed met keus uit vele voeringen en stiksels. Hierna worden uw maten gemeten en wordt het kostuum speciaal voor u vervaardigd met een levertijd van vier tot zes weken.
Zo ben je eigenlijk designer van je eigen ideale trouwkostuum!

Gelegenheidskleding
Black tie is zoals de naam reeds doet vermoeden ook gespecialiseerd in smokings en jacquets. Een zeer grote collectie smokings met alle bijpassende accessoires als lakschoenen en strikjes siert de winkel.  Met gepaste trots kunnen wij ook zeggen de ruimste en mooiste mogelijkheden te hebben op het gebied van jacquets.

Verhuur
Ook voor de huur van smoking en jacquet kunt u bij ons terecht. Naast deze prachtige kleding voor de klassieke bruiloft hebben wij ook een mooi antracietgrijs kostuum in de verhuur een mooie collectie trouwpakken die gehuurd kan worden.

Black tie is te vinden in de Hinthamerstraat in ’s-Hertogenbosch.

Wil je meer weten?
Bel ons: 073-6130131 of kijk op onze site: www.blacktie.nl.

Of maak meteen een afspraak, klik hieronder:

Welkom!

Wat vinden anderen van Black Tie?

Black Tie heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN