Blijkaartje.nl

Kotterstraat 16a | 8102 HZ | Raalte | 0572 -354724 | info@blijkaartje.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Femke van onze klantenservice

Blijkaartje.nl

Blij nieuws verdient een BlijKaartje!

De mooiste dag in jullie leven begint natuurlijk met de mooiste aankondiging. Bij BlijKaartje kies je zelf welke trouwkaart jou het meest aanspreekt en daarmee kun je vervolgens via de unieke ontwerpmodule naar hartenlust aan de slag gaan. Je kunt voor een basis ontwerp kiezen, je kunt je eigen trouwkaart maken of je kunt door ons een uniek ontwerp laten maken. Ondanks het online gemak, denkt het team van BlijKaartje graag met je mee. Je kunt ons dus altijd bellen, chatten of mailen als je hulp nodig hebt bij het door jou gekozen of ontworpen trouwkaartje. Veel plezier met het uitzoeken of maken van jullie eigen trouwkaarten op BlijKaartje.nl!

Trouwhuisstijlen

Trouwen doe je in stijl. Kijk daarom ook eens naar de speciale trouwhuisstijlen op de site van Blijkaartje. Met een bijpassende Save the date, menukaart en bedankkaart in dezelfde stijl maak je jouw perfecte plaatje helemaal compleet! Het feest begint natuurlijk met een leuke Save the Date kaart. Op de website van Blijkaartje vind je vele ontwerpen volgens de nieuwste trends, stijlvolle designs in aparte vormen en nog veel meer. Wil je een bijzondere uitnodiging? Kijk dan eens naar onze betaalbare pocketfolds en trouwkaarten met een magische foliedruk.

Mooie teksten voor op een trouwkaart

Ben je ook op zoek naar een tekst voor op de uitnodigingen? Wij hebben de mooiste en meest originele tekst op een trouwkaart voor je verzameld.

Leuke extraatjes

Hoe leuk is het om de gasten op jullie bruiloft van harte welkom te heten met een bijpassend welkomstbord. Ook een gastenboek is een leuke manier om iets dierbaars over te houden aan jullie bruiloft. Naast de menukaarten is het ook superleuk om persoonlijke naamkaartjes in de editor te maken. En dit alles kan natuurlijk allemaal in dezelfde stijl als jullie trouwkaart.

Het team van Blijkaartje denkt graag met jou mee om al het drukwerk voor de mooiste dag van jullie leven helemaal naar wens te maken.

Wat vinden anderen van Blijkaartje.nl?

Blijkaartje.nl heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN