Lente bloemen voor je bruidsboeket

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 maart 2015

Wij zitten met ons hoofd helemaal bij de bloemen! Dit komt natuurlijk door hetgeen wat aankomend weekend gaat gebeuren, heb je het nog niet gehoord? Kijk dan snel hier, maar ook doordat het zonnetje, die steeds vaker doorbreekt, ons het gevoel van lente geeft!  

Als jij aankomende lente gaat trouwen ben je nu vast bezig met je bruidsboeket. Weet jij al welke bloemen je in je bruidsboeket wilt? Hier vind je prachtige lente bloemen die misschien we iets voor jouw bruidsboeket zijn.

 

Pioenroos in je bruidsboeket

De pioenroos is momenteel een van de populairste bloemen voor in een bruidsboeket. Dit komt onder andere door de prachtige vorm maar ook omdat de pioenroos in verschillende pastelkleuren verkrijgbaar is en dat bij veel bruiloften past. Wij zijn er in ieder geval ook verliefd op!  

bruidsboeket met pioenrozen

 

Ranonkel in je bruidsboeket

De ranonkel heeft veel weg van de pioenroos maar als je goed kijkt zie je wel degelijk verschil. De randen van de Ranonkel zijn duidelijker zichtbaar dan bij de Pioenroos.

bruidsboeket met Ranonkel

 

Hortensia in je bruidsboeket

Wie kent ze niet: de hortensia. Vaak niet de eerste bloem waarbij je aan denk bij het samenstellen van je bruidsboeket, maar waarom niet?! Een hortensia is groot waardoor je ook niet veel bloemen in je bruidsboeket nodig hebt. Daarnaast zijn hortensia’s vaak een stuk goedkoper dan andere bloemen. 

bruidsboeket met hortensia

 

Pronkerwten in je bruidsboeket

Misschien niet echt een bloemsoort waar je veel van hoort, wij in ieder geval niet, maar daarom een goede bloem om  in je bruidsboeket te verwerken, lekker uniek! 

bruidsboeket met Pronkerwt

 

Tulpen in je bruidsboeket

Lekker Nederlands; Tulpen! Tulpen geven je natuurlijk echt het idee van de lente. Daarnaast heb je tulpen in ontzettend veel kleuren, dus altijd wel een kleur die bij jouw bruiloft past. 

bruidsboeket met tulpen

 

Rozen in je bruidsboeket

Klassiek en vooral een mooie bloem. Met rozen in je bruidsboeket zit je altijd goed!

bruidsboeket met rozen

 

Wil je de mooiste lente bloemen kunnen zien en misschien wel kunnen voelen of ruiken? Kom dan aankomend weekend (7 & 8 maart) naar de Love & Marriage Beurs! Daar zullen wij het Guinness Book of Records grootste bruidsboeket gaan verbreken en er zullen dus veel en vooral fantastisch mooie bloemen aanwezig zijn!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,1 / 5 gebaseerd op 18 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN