Bloom Bini Weddings & Events

Heemstedelaan 37 | 3523 KE | Utrecht | +31 (0) 6 42 60 36 07 | sylvana@bloombiniweddings.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Sylvana Blom

Bloom Bini Weddings & Events

Let's make memories together!

Yes gefeliciteerd, ofwel Pabien in het Antiliaans! Jullie gaan trouwen! Wat een mooie tijd breekt er voor jullie aan om dit te mogen organiseren.

Mijn naam is Sylvana, wedding expert en groot fan van het strand! Ik ben creatief, enthousiast en wil altijd alles tot in de puntjes geregeld hebben. Ik sta voor persoonlijkheid, eigenheid & creativiteit en dat betekent: niks is te gek! Bij mij staan jullie volledig centraal.

Bloom Bini Weddings & Events

Vanuit mijn bedrijf Bloom Bini Weddings sta ik als Wedding expert voor intieme strandbruiloften in Nederland & Curaçao geheel voor jullie klaar. Als Weddingplanner of jullie ceremoniemeester vind ik het belangrijk dat ieder detail op jullie bruiloft jullie liefdesverhaal laat zien.

Voeten in het zand, cocktail in je hand en tot in de late uurtjes dansen met je vrienden bij het roze licht van de ondergaande zon. Jullie liefdesverhaal vertaald naar een lievelingsbruiloft!

Gaan jullie trouwen aan onze prachtige Nederlandse kust of onze heerlijke waddeneilanden? Ons mooie land biedt talloze strandlocaties waar jullie prachtige zomerse bruiloft kan plaatsvinden. Het wordt niet veel persoonlijker of intiemer dan je eigen bruiloft. Laat mij meereizen in jullie verhaal en jullie wensen tot in detail visualiseren.

Trouwen op Curaçao

Of maken jullie die al jaren gekoesterde droom waar: trouwen op Curaçao! Sounds perfect, right? Doordat ik er heb gewoond en gewerkt, weet ik hoe trouwen op Curaçao eraan toegaat én ken ik alle hotspots van het eiland. Kiezen jullie ervoor om te trouwen op de Pier van Karakter of gaan jullie liever voor een intieme locatie? Ik neem jullie mee naar de mooiste plekjes!

Willen jullie graag wel die bruiloft in tropische sferen, maar wil je niet te ver reizen? I’m your woman! Met mijn expertise en creativiteit zorg ik ervoor dat ik Curaçao naar Nederland haal. Zonder dat jullie er ook maar iets voor hoeven te regelen. Ik ben jullie weddingplanner, ceremoniemeester en coach in één! Gespecialiseerd in strandbruiloften, maar met mijn creatieve kijk kan ik die tropische vibes overal tevoorschijn halen. Dat hoeft dus niet eens op een strandlocatie te zijn. Niks is te gek en alles is mogelijk!

Laten we kennismaken! Dan luister ik met alle liefde naar jullie wensen. Neem gerust alvast een kijkje op mijn website: www.bloombiniweddings.nl.

Wat vinden anderen van Bloom Bini Weddings & Events?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Bloom Bini Weddings Events: 5 / 5 gebaseerd op 6 stem(men)
2023-11-27
Cristien & Rutger schrijft het volgende:
Sylvana is een topper, wij bevelen haar absoluut aan als weddingplanner en/of ceremoniemeester! Ze heeft een warme persoonlijkheid en zorgt ervoor dat de dag om jullie draait. Eventuele hiccups worden achter de schermen opgelost, zodat je zorgeloos kunt genieten. Wij vonden het lastig om een ceremoniemeester te kiezen, omdat er veel "taken" bij de rol horen en je daarom niet optimaal van de dag en avond kunt genieten. Vandaar de keuze om geen vriend of familielid, maar Sylvana te vragen. We hebben er geen seconde spijt van gehad!
- geen verbeterpunten
+ - Ervaren - Detailgericht - Betrouwbaar
2023-10-20
Kirsten & Jerdy Schouten schrijft het volgende:
Sylvana heeft ons geweldig geholpen als ceremoniemeester op onze bruiloft. De communicatie verliep vanaf het eerste gesprek meteen helemaal top! Destijds woonden wij in het buitenland dus ging het allemaal via whatsapp en videobellen. Dankzij Sylvana hebben wij in alle rust kunnen toeleven naar onze huwelijksdag. Zij heeft eigenlijk alles uit handen genomen en we kunnen geen kritiek punt benoemen. De voorbereiding en de dag zelf was helemaal perfect. Grappig om achteraf te horen dat er kleine dingetjes mis zijn gegaan, maar wij daar niks van gemerkt hebben. Sylvana heeft alles opgelost! Ook hebben wij van familie, vrienden en leveranciers alleen maar lovende woorden ontvangen over Sylvana. Wij hadden ons geen betere ceremoniemeester kunnen wensen!!
- Wij zouden geen verbeterpunt kunnen noemen
+ - Communicatie - Vrolijk - Perfectionistisch - Meedenkend
2023-10-02
Joerek & Geeske schrijft het volgende:
Sylvana ontzorgt en levert maatwerk. Mede dankzij haar hebben we een prachtige dag gehad!
- Geen
+ Overzicht houden, neemt initiatief, houdt goed contact met leveranciers en gasten en komt afspraken na.
2023-09-02
Hugo Martijn schrijft het volgende:
Sylvana heeft bij onze eerste ontmoeting direct veel zorgen en stress over de voorbereiding kunnen wegnemen. Dit komt door haar prettige communicatie en haar doortastendheid. Zij heeft in het eerste gesprek ons vertrouwen kunnen winnen. Dit heeft zij meer dan waard gemaakt in de periode vóór, tijdens en na het huwelijk. Haar uitgebreide ervaring zorgt voor rust, overzicht en een volledig ingevuld draaiboek zodat wij op onze dag ten volste hebben kunnen genieten!! De dag was tot in de puntjes voorbereid en niets was aan het toeval overgelaten. Sylvana creëert het gevoel dat ze niet alleen een ceremoniemeester is maar ook een vriendin; haar luisterende oor, welgemeende interesse en haar meedenken. Wij zijn heel blij dat wij hebben gekozen voor Sylvana en zouden haar zeker aanraden!! Echt een topvrouw!
- Geen
+ Zie aanbeveling
2023-07-31
Daisy Leijdens schrijft het volgende:
Goede communicatie, luistert goed naar je wensen, altijd te bereiken. meedenkend, oplossingsgericht. Heel fijn dat Sylvana alles voor ons geregeld heeft. Nogmaals bedankt!
- Ik zou het niet weten.
+ Goede communicatie, oplossingsgericht, meedenkend
2023-07-21
Rogier en Lotte schrijft het volgende:
Organisatietalent Sylvana van Bloom Bini Weddings is onze weddingplanner/ceremoniemeester geweest voorafgaand aan én gedurende onze bruiloft. Voorafgaand aan de bruiloft hebben we meerdere digitale meetings gehad (hierin is zij heel flexibel qua planning) en heeft zij ons goed begeleid met alle voorbereidingen voor de bruiloft. Een aantal weken voor de bruiloft hebben we elkaar ontmoet op onze locatie en hebben we de laatste details met haar doorgenomen. Het weer op onze bruiloft was erg wisselvallig maar Sylvana heeft hier heel goed op ingespeeld en meegedacht. Ze heeft zelfs extra hulp geregeld zodat onze ceremonie die dag op het laatste moment opgebouwd kon worden en de ceremonie die dag tóch buiten plaats kon vinden, wat onze grote wens was. Alles is super verlopen en we raden haar zéker aan! Nogmaals; lieve Sylvana onwijs bedankt voor al je hulp, mede dankzij jou hebben we een prachtige en onvergetelijke dag gehad!
- Zie aanbeveling! :)
+ Zie aanbeveling! :)


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN