Bloom09

Zuidbaan 534 | 2841 MD | Moordrecht | 06-14180243 | info@bloom09.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Linda Boon

Bloom09

Nog heel eventjes en dan mag iedereen het weten dat jullie gaan trouwen. Bijzonder, leuk, mooi én verrassend dat moet de boodschap zijn aan familie en vrienden wanneer jullie trouwkaart in de brievenbus valt.

Bij bloom09.nl hebben we een mooie collectie trouwkaarten voor jullie ontworpen. In verschillende, verassende stijlen en uitvoeringen. Zo hebben we naast onze basis collectie trouwkaarten ook gestylde trouwkaarten, met achterblad en lint en onze super leuke pocketfolds voor een cadeautje als uitnodiging. Met de online tool kun je zelf je eigen trouwkaart opmaken. Dat is handig maar als het even niet lukt helpen we je graag. Persoonlijke service, daar gaan we voor!

Maar nee, niet alleen trouwkaarten… We hebben veel bijpassende, te gekke producten om jullie huwelijk aan te kondigen of mooier te maken. Denk aan Save the date kaarten, rsvp kaartjes, routekaarten, menukaarten, bedankkaartjes.

Naast de collectie trouwkaarten die we voor jullie online hebben gezet kunnen we ook met jullie eigen ideeën aan de slag. Voor een bescheiden bedrag van 70 euro ontwerpen we jullie trouwkaart helemaal op maat. Maak een moodboard, kies hippe, mooie kleuren en een leuk thema.. en wij gaan voor jullie aan de slag.

Zacht, stevig, katoen, echt bijzonder: Letterpress!
Gek op dik, natuurlijk katoenen papier in combinatie met ambachtelijk drukken?
Letterpress is zooo mooi en bijzonder.  Jullie trouwkaart wordt met reliëf in het papier gedrukt en nog echt voor het grootste deel met de hand gemaakt.

Onderscheidend.., bij bloom09.nl kan heel veel. De website als handige tool, de mensen erachter maken de service compleet!

Wat vinden anderen van Bloom09?

Bloom09 heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN