BoatHouse

Noorderplassenweg 150 | 1316 VV | Almere | 036-5305000 | sales@boathouse.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Marleen Schijf

BoatHouse

Officiële trouwlocatie aan de Noorderplassen

BoatHouse is een sfeervolle locatie voor het vieren van de mooiste dag van uw leven.

 

Beleving

U komt met uw limousine aan bij BoatHouse, via de prachtige tuin wordt u verwelkomd door uw gasten. Of u kiest  voor een spectaculaire aankomst over het water en bereikt uw gasten via de brede aanlegsteiger.
Vervolgens vloeit er natuurlijk champagne en wordt de verdiepingshoge taart aangesneden. Dat alles met een wijds uitzicht over de Noorderplassen, wát een beleving!

 

Feestavond 

De witte brigade tekent voor een heerlijk huwelijksdiner dat volledig aan jullie wensen voldoet. Aangevuld met uiteraard de heerlijkste wijnen

De West Wing is de plek voor het feest: een uitstekende muziekinstallatie, een gezellige bar, open haard en aangrenzend terras zorgen voor een spetterende feestavond.

 

Tal van mogelijkheden

Bijna iedereen denkt automatisch aan de lente of zomer als het om een huwelijk gaat. En dat is logisch. De mogelijkheden zijn oneindig; een receptie, diner, een feest met band of DJ, barbecueën, aanmeren met een boot voor het restaurant…er is veel mogelijk. Maar wat dachten jullie van de BoatHouse in herfst- of wintersferen? Sfeervolle verlichting, brandende fakkels en vuurkorven bij entree en terras, de intieme warme van de open haarden binnen. Een mooi diner in het wildseizoen, een spetterend feest… BoatHouse geeft het jullie graag in overweging!

Wat vinden anderen van BoatHouse?

BoatHouse heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN