Boerderijcafé Mausel

Noorderstraat 21 | 9635 TE | Noordbroek | 0598-451591 | info@mausel.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Annelies Vermue

Boerderijcafé Mausel

“Boerderijcafé Mausel is een unieke, landelijke en sfeervolle locatie voor uw bruiloft.”

In de zomer met een groot gezelschap onder de bomen met uitkijk over het weidse Groninger landschap of in de winter intiem rond de open haard. Of u het nu groots aanpakt of de voorkeur geeft aan een klein gezelschap, Boerderijcafé Mausel past altijd. Wij zijn een officiële trouwlocatie, wat betekent dat er huwelijksvoltrekkingen mogen plaatsvinden. Het voordeel hiervan is, is dat u zélf bepaalt hoe dit moment eruit komt te zien, hoe lang het duurt, wie er allemaal gaan spreken en hoe de aankleding is. Een huwelijksvoltrekking op uw eigen persoonlijke en unieke manier. Wij denken met u mee om uw wensen uit te laten komen. Wilt u een bepaald thema? Een festivalbruiloft? Een huwelijksvoltrekking op stropakken? Lange tafels of losse tafels? Bloemen of ballonnen? Zoveel keuzes! Misschien heeft u wel een heel duidelijk beeld van uw dag. Neem zelf de touwtjes in handen voor de aankleding, sfeer en decoratie, zoals tafelstukjes en bloemen. Wij denken en helpen mee om uw bruiloft op maat te maken. Het mooiste is natuurlijk om buiten te trouwen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om bij slecht weer naar binnen uit te wijken. Een beetje zekerheid op uw trouwdag is wel zo fijn.

“De huwelijksvoltrekking, het diner, het feest en de huwelijksnacht op één locatie. Trouwen in een ontspannen sfeer; geen drukke tijdschema’s, maar tijd hebben voor familie en vrienden. Een dag van samenzijn.”

De boerderij bestaat uit verschillende ruimtes, waaronder één met een gezellige open haard, heerlijk voor in de winter. Daarnaast is er een groot terras omringd met een prachtige tuin en prachtige Groningse vergezichten. De boerderij dateert uit 1863, een periode van bloei voor de Groningse landbouw. In de verschillende zalen en in de schuur is agrarisch gereedschap opgehangen die u aan deze periode zal herinneren. In de grote authentieke schuur is het mogelijk om feesten te geven voor een paar honderd gasten. In het voorhuis hebben we een Bed and Breakfast. Bruidsparen die hun bruiloft bij ons vieren krijgen de huwelijksnacht hier cadeau. 

Vanuit de keuken willen we ook graag met u meedenken. Wij maken alles zelf en wij werken zoveel mogelijk met verse, streek- en biologische producten. Als diner bieden wij diverse buffetten aan, maar we staan ook volledig open voor suggesties. De bruidstaart, één van de belangrijkste onderdelen van de bruiloft kunnen wij ook naar wens maken. Een taart met vers fruit of van marsepein met zelfgekozen kleuren en smaken. Geef aan wat uw wensen zijn, dan geven wij aan wat de mogelijkheden zijn.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om eens een kijkje te nemen bij ons bedrijf.

Wat vinden anderen van Boerderijcafé Mausel?

Boerderijcafé Mausel heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN