Bohemian wedding

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 13 april 2018

Organic, colorful, detailed folk-inspired pieces with simple, modern elements.
Zo kun je deze shoot omschrijven in één zin. Super mooie foto's waarbij de stijl ook helemaal past bij de locatie. Wij nemen je mee in deze prachtige shoot en laten je inspireren.

Bohemian wedding

Bohemian wedding

EENVOUD EN KLASSE

Droom jij ook weg bij een lange zwoele zomeravond, met een mooi gedekte tafel, warme kleuren en prachtige, eenvoudige decoratie? Bohemian chic is dan helemaal jouw stijl. Chic door het gebruik van kleine stijlvolle elementen zoals bij de bloemen en de bruidstaart. Bohemian door zijn eenvoud. Glazen potjes als kandelaars en een schommel las decoratie.

Bohemian wedding

BLOEMENDECORATIE

Verruil de sluier voor een haaraccessoire. Laat dezelfde stof en bloemen terugkomen in je boeket en overige bloemendecoratie. De zijwaartse vissengraat vlecht is bij deze stijl onmisbaar.

Bohemian wedding

CEREMONIE DECOR

Het moment en de locatie waar het gaat gebeuren. Met een gangpad, veel stoelen en een centraal middenpunt voor jullie. De ultieme plek om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Een bordje met Mr en Mrs of Bride en Groom kan je maken in alle materialen. Bij deze bohemian stijl vol met natuurlijke materialen passen deze boomstambordjes perfect. Laat de boomstammetjes ook weer terugkomen op de dinertafel als onderzetter, welkomstbord of als bedankjes.

Bohemian wedding

ORANJE ROZEN EN ROZE CHRYSANTEN

Bonte kleuren en grote bloemen afgewisseld met zacht groene takjes en koolsoorten. Het klinkt als een onsamenhangend geheel maar binnen deze stijl is het prachtig. Het hoeft niet perfedt bij elkaar te matchen als je er zelf maar een vrolijk gevoel bij krijgt. Voordeel van deze bloemen is dat ze heel sterk zijn, niet al te duur en je kan er eindeloos mee combineren en decoreren.

Bohemian wedding

MOOI GEDEKTE TAFEL

Het diner aam een prachtige tafel met bloemen, kaarsen, mooi glaswerk en servies is de manier om jullie stijl te presenteren. Geen 20 dezelfde glazen, geen probleem. In deze stijl mag alles gemixt worden. Het is wel handig om een paar basis kleuren te hanteren, bijvoorbeeld de keuren die je in je boeket gebruikt of juist andersom als je ergens prachtig glaswerk hebt staan. Plaats een aantal kleine bloemstukjes op de tafel met in het midden één groot exemplaar en een grote losse bloem op het bord.

Bohemian wedding

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

0 / 5 gebaseerd op 0 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN