Bonjour to You

nvt | nvt | Nvt | nvt | info@bonjourtoyou.nl | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Fleur Baker

Bonjour to You

Je kent het wel: een mooi gastenboek maar blanco of super leuke gastenboekkaartjes maar alleen kaartjes en geen boek. Wat nou als je die twee combineert?

Een prachtig mooi vierkant gebonden boek, harde kaft in het zwart wit of een te gave kleur van dit moment! Met 110 pagina's en ruimte voor 50 gasten om in te schrijven op twee soorten vragen pagina's die elkaar om en om af wisselen. Ook is er naast elke vragen pagina ruimte voor leuke foto's die je laat maken tijdens je bruiloft zelf (zoals in een fotohokje of polaroid) of je plakt hier later de foto's bij! Geen foto? Dan laat je mensen daar leuk een mooie tekening of krabbel zetten. Ook zijn er speciale pagina's voor het bruidspaar zelf om na de bruiloft in te vullen!

En wist je dat we naast bruiloft gastenboeken nog veel meer originele bruiloft invulboeken hebben? Wat dacht je bijvoorbeeld van het 'I DO! trouwdagboek' waarbij je alle bruiloft voorbereidingen kunt bijhouden of het 'Wedding Memories boek' waar je alles kunt opschrijven als terugblik op jullie Big Day en als laatste natuurlijk het 'I love us boek' waarin je al jullie verhalen kunt opschrijven van jullie relatie!

Dus kom zeker eens een kijkje nemen op www.bonjourtoyou.nl

Wat vinden anderen van Bonjour to You?

Bonjour to You heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN