Boooth

A. van Leeuwenhoekweg 35 | 2408 AK | Alphen Aan Den Rijn | 085-2733722 | info@boooth.me | Ga naar website

Prijsklasse


reviews


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Boooth

Met ons stijlvolle en gepersonaliseerde fotohokje zetten wij een onvergetelijke beleving neer die naadloos aansluit op jullie bruiloft.  

Wat vinden anderen van Boooth?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Boooth:  5 / 5 gebaseerd op  6 stem(men)
28-10-2016
Anoniem schrijft het volgende:
Boooth vond ik een ontzettend leuk stukje entertainment op onze bruiloft. Het is een betrouwbare organisatie die met veel enthousiasme zijn best voor je doet. Ik heb geen klachten gehoord en erg genoten van de foto's en de service! Ik zou Boooth absoluut aanraden aan andere aanstaande bruidsparen die op een originele manier en vooral met veel plezier foto's willen laten maken. Ontzettend bedankt!
17-10-2016
Priscilla Ijsselstijn schrijft het volgende:
Onze trouwdag was Geweldig maar dankzij de fotobooth nog perfecter! Het is geweldig om alle foto's terug te zien maar vooral hoe iedereen ze bewaard. Zo hangt er een aandenken van onze perfecte dag bij iedereen in huis. En kunnen we nog steeds na genieten en vooral lachen. Ik raad het dan ook iedereen aan! Bedankt voor de geweldige service en de mooie foto's. Liefs Priscilla
09-10-2016
Anoniem schrijft het volgende:
De medewerkers van Boooth helpen in het design van zowel de booth zelf als de achtergrond in de booth. Ook de opmaak van de foto is in het gewenste ontwerp. Tijdens het feest worden gasten geholpen waar nodig en toen de gasten aan het einde van de avond langer gebruik wilden maken van de fotobooth was dit geen probleem. Kort na het feest alle fotos digitaal ontvangen. Wij zijn zeer tevreden!
29-09-2016
Thomas schrijft het volgende:
Photobooth heeft voor een hoop lol en vreugde gezorgd. Iedereen kwam helemaal loss toen het gordijntje dicht ging. Ik heb echt met plezier terug gekeken in ons gasten boek waar iedereen een kopie van hun foto heeft achter gelaten met een persoonlijke boodschap. Ben zelf niet iemand die na jaren later terug zou gaan bladeren door een gasten boek om de boodschappen te lezen, maar met de hilarische foto's er bij ga ik dat zeker doen. De kreet dit wil ik ook als ik ga trouwen of bij mijn volgende feest heb ik die avond meerdere malen gehoord. Zeker aan te raden!
23-09-2016
De Rusmanto's schrijft het volgende:
Onze bruiloft was geweldig! We hadden gelet op de details en wat fijn... Boooth denkt ook aan de aller kleinste details! De communicatie vooraf is helder en duidelijk, ze helpen waar nodig met design van de booth zelf, achtergrond en wat er op de foto komt. Personeel op de avond zelf was zeer professioneel maar ook gezellig met de gasten. Props worden meegenomen voor de foto en tsja... Wij als bruidspaar hebben maar een paar fotootjes meegepikt tijdens het feest, maar dat kwam omdat onze gasten met rijen dik voor de booth stonden. Groot succes dus :) ontzettend blij dat we hiervoor hebben gekozen. Goed om te weten! Alle foto's die gemaakt zijn krijg je binnen een paar dagen ook digitaal toegestuurd. Ontzettend leukkkkk! Je leest het al, erg blij! Zeker een aanrader!
11-09-2016
Sean schrijft het volgende:
Op 5 augustus 2016 hebben wij gebruikt gemaakt van Boooth op onze bruiloft. Dit was een groot succes, waardoor wij veel leuke, grappige, lieve foto's kregen. Het is leuk om je gasten zoveel plezier zien te hebben. Ook Jason bedankt voor de flexibiliteit en het gezellig meedoen met de gasten.


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN