Boothdeluxe

Gerststraat 2 | 7462 CS | Rijssen | 085-760 0222 | info@boothdeluxe.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Boothdeluxe

Boothdeluxe

Photobooth huren voor jouw bruiloft!

Er zijn heel veel redenen waarom je een photobooth zou willen huren voor jouw aanstaande bruiloft. In de eerste plaats omdat je niet genoeg herinneringen kunt hebben aan de mooiste dag van jullie leven. Maar, een photobooth op de huwelijksdag is ook een leuk vermaak voor jullie gasten. Zeker omdat de prints direct beschikbaar zijn. Laat jouw gasten diverse grappige, lieve of stoere foto’s maken. Voor zichzelf, maar ook voor in jullie plakboek! 


Creëer blijvende herinneringen aan jullie bruiloft met een photobooth

Een photobooth is eigenlijk niets anders dan een fotohokje. Je kruipt erin en creëert de leukste herinneringen in een handomdraai. Alleen, met z’n tweeën of een hele groep. De prints zijn ook nog eens direct klaar. Na afloop van jullie bruiloft kun je dus direct beschikken over een album of doos vol met té gekke plaatjes. Als je nadenkt over een photobooth of fotohokje op jullie bruiloft, vergeet dan niet om te kiezen voor onbeperkte prints. 

Het huren van een photobooth op bruiloften is booming! En dat is niet voor niets. Een leuker vermaak bestaat er namelijk niet. Daarnaast zijn er nog veel meer redenen te bedenken waarom je de trouwlocatie zou moeten voorzien van een fotohokje met prints. 

  • Ontelbare herinneringen: een fotohokje produceert foto’s en prints in een handomdraai. Van jouw te gekke vrienden, onhandige oom of een romantisch paar zoals jullie zelf. Je kunt niet genoeg herinneringen hebben aan de mooiste dag van jullie leven. Op zich is dat al reden genoeg om te kiezen voor een photobooth.

  • Onvergetelijke momenten: zowel tijdens het maken van de prints als daarna. Een foto zegt namelijk meer dan 1000 woorden. En omdat de bruidsfotograaf niet overal tegelijk kan zijn, hoef je met een fotohokje niets te missen. Door het huren van een photobooth met prints, wordt ook jullie bruiloft onvergetelijk. Gasten zullen hier nog lang over napraten. Zo houden jullie de herinnering aan dit fantastische feest springlevend.
     
  • Gangmaker: een fotohokje is ook een ongelooflijk goede gangmaker. Zelfs de meest verlegen tante zal zich laten verleiden tot het maken van een gekke foto. Een photobooth is dus echt een gangmaker. Op trouwerijen, maar natuurlijk ook tijdens andere evenementen. 

Boothdeluxe verhuurt diverse verschillende modellen photobooths speciaal voor jullie grote dag! Wat dacht je zelfs van een magic mirror! Weer eens wat anders en heel leuk. Tot 25 uur lang een photobooth huren en onbeperkt printjes maken met jullie eigen ontwerp erop!

De photobooths van Boothdeluxe zijn de ultieme toevoeging voor je bruiloft! 

Wat vinden anderen van Boothdeluxe?

Boothdeluxe heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN